Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

¿No hi ha oferta d'EF a la Borsa d'Interins d'Educació? Resposta

01/02/2021

Educació Catalunya

El COPLEFC va enviar el novembre passat una carta interessant-se per les vacants d'interinatge

Arran de la constatació que l'especialitat d'Educació Física no figurava des de feia més d'un any entre les matèries d'educació secundària en què el Departament necessitava incorporar professorat interí, el COPLEFC va traslladar al director general de Professorat i Personal de Centres Públics, "el neguit dels nostres col·legiats en el sentit que sembla una situació poc habitual i més aviat sorprèn que cap servei territorial no tingui cap necessitat d'aquest professorat". Així mateix, el Col·legi s'oferia al Departament en allò que considerés escaient per trobar-hi solució.

I com que, de moment, no n'hem tingut resposta, com a Col·legi hem de fer pública la situació, ja que es continuen rebent informacions en la mateixa direcció. Així mateix, continuarem fent la tasca que, com a COPLEFC, ens pertoca, que és insistir al mateix Departament d'Educació per intentar aclarir el problema, en cas que n'hi hagi, o les raons que es puguin argüir per entendre una dinàmica que, si més no, resulta poc comprensible sense saber-ne les causes.

Per llegir la carta enviada: enllaç.

La resposta

Arran de la carta tramesa des del Col·legi, cal dir que hem rebut la resposta següent, que remet a la Resolució que així mateix es pot baixar aquí.Carta-BorsaInterins.jpg (60 KB)  Resposta-BorsaInterins.jpg (148 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.