Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Més Segells de Qualitat assolits

Club Elements i Trèvol Lleida aconsegueixen el Segell de Qualitat de Serveis Professionals

El Segell de Qualitat de Serveis Professionals és una certificació que acredita i aporta confiança als clients i a la ciutadania en general envers aquells que l'assoleixen després de superar un estricte procés d'auditoria. No és una declaració d'intencions. És una conclusió objectivable i contrastada per SGS, empresa líder mundial en certificació, reconeguda com a referència mundial en qualitat i integritat. SGS ofereix serveis independents arreu que “marquen la diferència la vida de les persones”, tal com ells recorden. Per això hi confia el COPLEFC, perquè el Col·legi vol ajudar a canviar el sector amb l'objectiu de facilitar-ne l'excel·lència i la seguretat. Aquesta és la filosofia que hi ha darrere el Segell de Qualitat. Un projecte que es basa, entre d'altres, en els serveis professionals que es presten a la ciutadania. Enguany, Club Elements (de Barcelona) i Trèvol Lleida ja disposen del seu Segell de Qualitat de Serveis Professionals i així ajuden la societat, i especialment els seus usuaris, a utilitzar-los amb plena confiança.

El COPLEFC continua treballant en aquesta línia amb els diversos segells que abasten tot el sector i a final d'any, en el marc emprenedor que facilitarà una nova edició del Biz/Barcelona, esdeveniment de referència de la Fira de Barcelona per a comerços, microempreses i persones treballadores autònomes, lliurarà públicament els guardons i elements distintius d'aquesta modalitat a les empreses Club Elements i Trèvol. La satisfacció dels responsables respectius, David Castillo Igea (col. 52143) per Club Elements, i Maria Campos per Trèvol Lleida, s'expressa amb el percentatge amb què han superat els processos d'auditoria, entre el 99% i 100% dels apartats analitzats.

Club Elements

ClubElements.png (659 KB)Des del carrer Roger, al barri de Sants de Barcelona, Club Elements posa tot l'enginy i experiència per sorprendre, il·lusionar, motivar i influir a tots els participants de les seves activitats outdoor i indoor. Com ells diuen: "Fes-nos una telefonada i t'explicarem com ho fem". Perquè la seva experiència és un grau, amb més de vint anys en la formació de tècnics esportius són la millor carta de presentació. Una proposta formativa pràctica en forma de STAGE de formació o de raid. Motivadora i propera a la futura realitat professional dels alumnes.

El seu equip de professionals vinculats a les activitats d'oci a l'aire lliure, a l'organització d'activitats esportives i a la producció d'esdeveniments lúdics, dissenya i crea tot tipus d'activitats formatives i d'entreteniment per a empreses i institucions, amb un equip estable per afrontar cada nou projecte amb total garantia d'èxit. I també personalitza les experiències perquè els participants visquin una jornada inoblidable, tot treballant i gaudint en equip.

Coneix Club Elements: enllaç

Trèvol Lleida

TrevolLleida.png (598 KB)Situat al barri de Pardinyes, a només 50 metres de la Llotja, Trèvol Lleida ofereix tots els serveis als usuaris per gaudir de l'exercici físic mentre cuiden la salut. Un lloc únic, modern i relaxant pensat per al benestar integral,  perquè com afirma Trèvol Lleida “és molt més que un centre esportiu”.

Hi ha diferents opcions, integrades en un únic espai: piscina i zona balnerari (spa), sala de fitnes, tres àrees d'activitats dirigides, quatre pistes de pàdel exteriors, servei d'entrenament personal, nutrició, fisioteràpia...

La missió de Trèvol Lleida és fomentar l'activitat física i els hàbits saludables entre els ciutadans de Lleida proporcionant una oferta de serveis de gran qualitat als seus clients i permetent als seus treballadors la possibilitat de desenvolupar les seves competències professionals en un ambient únic.

Coneix Trèvol Lleida: enllaç.

Visita l'espai Segell de Qualitat: enllaç. Amb tots els professionals, les empreses i administracions amb Segell de Qualitat.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.