Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

L'OMS ens recorda: estigueu actius

La màxima autoritat mundial sobre la salut ofereix recomanacions sobre activitat física amb motiu de la COVID-19

Des del COPLEFC ens fem ressò d'aquesta bateria de recomanacions que arriben des de la més alta instància mundial dedicada a vetllar i orientar les nacions i la població d'arreu del món per mantenir una vida saludable, amb motiu de la pandèmia provocada pel coronavirus SARS-CoV. Si es visita la seva pàgina: "Manteniu-vos actius durant la pandèmia de COVID-19", es troba resposta a qüestions com ara què és l'activitat física?, per què hem de fer activitat física?, quanta activitat física és recomanable?, de quina manera hem d'evitar riscos en fer exercici físic durant la pandèmia de la COVID-19?, i, també com les persones es poden mantenir actives a casa?

Si bé l'OMS ja disposava de materials en aquesta línia saludable (enllaç), ara exposa una necessitat davant l'obligació de fer-ho en un espai limitat com és la llar. Només cal tenir en compte aquesta citació: "Durant la pandèmia de COVID-19, en la qual tants de nosaltres estem limitats pel que fa als moviments, encara és més important del que resulta normal mantenir-se al més actiu possible, i a totes les edats i independentment de les nostres capacitats".

Així mateix, aprofitant el Dia Internacional de l'Esport per al Desenvolupament i la Pau, l'ONU, la FIFA i l'OMS s'han aliat per la campanya #BeActive (sigues actiu), que anima tothom a romandre a casa i a cuidar-se. Un missatge que s'ha d'aplicar el dia 6 d'abril, i tota la resta de dies de l'any.
Bactive-es-OMS.png (135 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.