Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Lleida Pirineus, Delegació activa

10/07/2024

Lleida

La Delegació del COPLEFC, encapçalada per Carmen Ercilla, i amb Mariona Casanovas, comença a caminar

Una de les novetats d'enguany, després de les eleccions que es van fer al Col·legi el mes de gener, ha estat la creació de dues delegacions, una de les quals és la que a Lleida Pirineus té com a delegada la companya Carmen Ercilla González (col. 20263), i en qualitat de coordinadora, Mariona Casanovas Planas (col. 59565). Les primeres actuacions en aquest territori, com és lògic, estant sent donar-se a conèixer, presentar-se i així poder esdevenir referents i sumar sinergies en propostes conjuntes amb altres entitats i administracions, i emprendre activitats que puguin ser beneficioses per al col·lectiu professional.

El mes de juny, la primera visita concertada per la Delegació va ser amb l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Una reunió que va servir, a més de la presentació formal de Carmen Ercilla i Mariona Casanovas amb la regidora d'Esports de l'Ajuntament, Bàrbara Romeu Lledó, per tractar de diverses qüestions, com ara propostes en defensa del sector i de les professions de l'activitat física i de l'esport, però també la significació del projecte Q Sport, la recepta esportiva i una altra de les iniciatives estrella del Col·legi com és el DEFC.

Una reunió altament profitosa, perquè la Delegació no va assistir-hi amb les mans buides, sinó amb la memòria del 2023 per mostrar tota l'activitat que es fa des del Col·legi, però també amb el document de peticions als partits polítics amb motiu de les darreres cites electorals a Catalunya, així com el dossier informatiu sobre el projecte Q Sport que busca la qualitat a les entitats i el reconeixement dels professionals titulats.

La reunió va ser considerada per totes les presents de molt positiva, amb bona sintonia, fet que venia precedit per la participació a anteriors edicions del DEFC, i amb propostes futures, com ara una reunió amb la Regidoria de Salut, i una trobada amb les entitats i clubs esportius per donar a conèixer amb més detalls quines són les obligacions legals que han de complir.

Des de la Regidoria d'Esports també es va posar damunt la taula la lluita contra els delictes sexuals, una qüestió que es podria estudiar de ser incorporada al Q Sport.

I ja aquest mes de juliol, la visita va tenir lloc, encara en el marc de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, amb el tècnic responsable d'esports, David Vallvé.  A més de la presentació corresponent, totes dues parts van posar l'accent en la importància de treballar per fomentar l'esport i les activitats físiques a la zona.

En aquest nivell d'interlocució la voluntat compartida és continuar treballant en equip, pensant en properes trobades que permetin posar en marxa els projectes treballats i identificar noves oportunitats de col·laboració.

Com diu Carmen Ercilla: "Des del COPLEFC estem molt il·lusionats amb les possibilitats que aquesta col·laboració ens ofereix i convençuts que junts podrem fer grans coses per a l'esport a la Seu d'Urgell i la comarca".

Amb aquest esperit es posa en funcionament la nova Delegació Lleida Pirineus, on precisament la Seu d'Urgell, que té la presència de l'INEFC Pirineus, és un centre i motor de la vida professional de l'activitat física i de l'esport.

SeuUrgell-alcalde-JoanBarrera-BarbaraRomeu-regidoraEsports.jpg (221 KB)SeuUrgell-DavidVallve-tecnicEsports.jpeg (220 KB)
Imatge superior: l'alcalde de la Seu d'Urgell, Joan Barrera, i la regidora d'Esports, Bàrbara Romeu. Damunt aquestes línies: Carmen Ercilla, David Vallvé (tècnic d'Esports de la Seu) i Mariona Casanovas.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.