Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Girona fa feina

03/07/2020

Girona

La Delegació del COPLEFC a Girona treballa intensament l'àmbit comunicatiu, de cohesió del col·lectiu i busca sinergies

Des de la Delegació del COPLEFC a Girona, Maica Rubinat Masot (col. 11593) com a delegada i Marti Valverde Fresneda (col. 10029) com a coordinadora estan activant diversos fronts en benefici del col·lectiu de la demarcació, tot centrant-se en tres aspectes fonamentals. Així, d'una banda, cal destacar la visibilitat del Col·legi mitjançant la col·laboració amb Girona FM, emissora que setmanalment emet una entrevista a un col·legiat o col·legiada que té activitat econòmica a les terres gironines. D'altra banda, la voluntat de trobar sinergies que podran tenir trasllat més o menys immediat en actuacions o serveis del COPLEFC pren forma en l'entesa amb entitats com ara els diversos consells esportius de la província. I el tercer àmbit que se suma a l'activitat que fins ara duia a terme la Delegació de Girona és l'activació i cohesió del seu col·lectiu professional, per a la qual cosa s'ha adreçat directament als més de 540 membres instant-los no solament a participar a la propera Assemblea General virtual, sinó a permetre fer un retrat de l'activitat professional que duen a terme a les seves localitats. Una tasca molt rellevant que no s'acaba aquí.

gironafm-bo.jpg (35 KB)Girona és la segona demarcació en col·legiació del COPLEFC, amb 541 membres segons les dades de la Memòria 2019, tancada amb data 31 de desembre. És per aquesta raó que resulta necessària la tasca de donar a conèixer el col·lectiu a la societat, un objectiu que facilita l'acord de col·laboració amb l'emissora de ràdio Girona FM (dial 92.7, però sobretot també per internet) gràcies a l'entrevista a companys i companyes al seu magazín matinal Els 4 rius (amb referència als que  passen per la ciutat: Onyar, Ter, Güell i Galligants), i que va començar el 15 de juny passat,  amb Eduard Kirchner Granell (col. 6588), i que ha tingut continuïtat amb Cristina Borràs Ferré (col. 61344) i Joaquim Fontané Masó (col. 59661). De moment, la previsió és que es mantingui l'espai durant tot el mes de juliol. No us les perdeu, si voleu conèixer experiències de cicloturisme en el cas de l'Eduard, de marxa nòrdica explicada per la Cristina i en relació amb el medi aquàtic escoltant en Joaquim. Les entrevistes comencen amb aquesta entradeta del periodista Siso Garcia: "Una setmana més i en col·laboració amb el Col·legi de Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport de Catalunya, avui volem parlar de la pràctica esportiva i d'activitats de salut activa", que dialoga amb el company o companya durant mitja hora.

CE laSelva-DelGirona.jpg (152 KB)
Les sinergies que aplega la Delegació, a més de les ja existents mitjançant la col·laboració amb l'EUSES Campus de Salt, per exemple, ara cal afegir un coneixement més aprofundit i l'intercanvi d'informació amb els consells esportius, com el del Gironès, la secretària tècnica del qual és col·legiada: Elena Díez (col. 53340); el CE del Pla de l'Estany (capital, Banyoles); el CE del Baix Empordà (capital, la Bisbal), i el CE de la Selva (capital, Santa Coloma de Farners). A Girona hi ha vuit consells esportius i la Delegació continuarà la tasca de relacionar-se i col·laborar amb tots. Així mateix, s'estan enfortint els vincles amb la Càtedra d'Esport i Educació Física-Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat de Girona, concretament amb Pere Hidalgo (coordinador) i Martí Pons (secretari).

Pel que fa a la cohesió, la Delegació està treballant la "fotografia" més nítida i precisa de la realitat col·legial i associativa a Girona. Amb la detecció de la distribució geogràfica detallada i la dedicació laboral dels membres de la Delegació, la relació podrà ser molt més fluida i, quan sorgeixin oportunitats de divulgació com ha estat el cas del programa de ràdio esmentat, la diversitat de les activitats professionals podran quedar més ben representades. Com també serà possible informar al màxim de personalitzadament sobre formacions o actes que s'organitzin. En aquest sentit, de moment, durant el mes de juliol, l'agenda del Col·legi recull un bon nombre de sessions formatives, amb un ventall de temes d'interès ben ampli.

Tota aquesta i més és la feina de la Delegació del COPLEFC a Girona actualment.

(Imatge: Josep M. Torres [associat 5645], secretari tècnic del CE de la Selva, en reunió virtual amb Marti Valverde i Maica Rubinat, a sota.)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.