Fòrum Talent Salut a Tecnocampus Mataró
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Fòrum Talent Salut a Tecnocampus Mataró

16/05/2019

Educació Barcelona

El COPLEFC va participar un any més en l'acompanyament dels futurs professionals al món laboral

Ahir, 15 de maig, el Col·legi, mitjançant Marc Roset, membre de l'Àrea Tècnica (col. 57976), va prendre part al Fòrum Talent Salut de Tecnocampus, a Mataró, centre que cada curs organitza aquesta trobada entre empreses i estudiants com a acompanyament en la transició del món universitari al laboral. Seguint el programa previst, des del COPLEFC es va donar a conèixer als estudiants de quart curs del Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport quina és la realitat que es trobaran tan bon punt esdevinguin professionals, d'acord amb el marc legal existent. Així mateix, va posar en coneixement de tots els assistents, prop d'una seixantena d'alumnes de la promoció que acabarà el juny vinent, què és el COPLEFC com a Col·legi Professional i els serveis que ofereix i la garantia professional que suposa estar col·legiat.

Logo-TecnocampusMataro.jpg (11 KB)En aquestes trobades es fa èmfasi en la cobertura que suposa l'assegurança de responsabilitat civil personal, i societària (si cal), en la modalitat de col·legiació exercent i la disponibilitat de serveis, com ara assessorament tècnic, laboral i fiscal, a més de la Borsa de Treball, que és el mercat de cerca laboral més important del sector. Aquest tipus de sessions serveixen igualment per donar a conèixer informació actualitzada de tot el panorama formatiu i les possibles ajudes del Col·legi. Com també el programa d'emprenedoria. Complementàriament, també es recorda als futurs professionals la possibilitat de gaudir de descomptes i avantatges en empreses externes de diverses característiques. En aquest sentit, el Col·legi fa un esforç i ofereix als recents titulats una promoció que consisteix en l'estalvi de la matrícula i un 50% de la quota col·legial durant el primer any.

Després de la seva intervenció, Tecnocampus va presentar el seu programa Alumni i el Màster en entrenament personal i readaptació fisicoesportiva, al qual, els col·legiats del COPLEFC tenen descompte.

I com a complement de la jornada, M. Roset va participar en la taula rodona, centrada en "Què esperen les empreses del talent universitari?", juntament amb Néstor Serra (col. 13107), entre d'altres participants, en què es va destacar la importància de disposar d'un currículum adequat, ja que des del món empresarial la no adequació suposa un element per descartar una candidatura laboral, i el gran significat que comporta l'entrevista, a la qual s'ha d'assistir amb una actitud especialment proactiva, a més d'haver-la preparat convenientment, és a dir, amb un coneixement al més aprofundit possible de l'empresa a la qual el candidat es vulgui incorporar.
  TecnocampusForumTalent-20190515-03.jpeg (287 KB)TecnocampusForumTalent-20190515-02.jpeg (334 KB)
Dos moments del Fòrum Talent Salut: presentació de la sessió (esquerra) i taula rodona.