Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Eleccions al COPLEFC

04/12/2023

Catalunya

Exhaurit el mandat, cal renovar la Presidència, Vicepresidència, Secretaria, Tresoreria i delegacions

La Junta de Govern del 29 de novembre passat va acordar convocar noves eleccions a diversos càrrecs de la Junta, que ja són a punt de finalitzar el mandat respectiu, iniciat el mes de febrer del 2019, resultat de les darreres eleccions. Tal com estableixen els estatuts i el Reglament electoral del Col·legi, en aquesta ocasió es renovaran els càrrecs de les persones col·legiades que ocupen la Presidència, Vicepresidència, Secretaria, Tresoreria i les quatre delegacions territorials. Unes eleccions que es formulen en la modalitat de candidatura conjunta de tots els càrrecs esmentats.

Pel que fa al calendari que se seguirà, s'hi poden presentar candidatures fins al dia 16 de gener de 2024, a les 14 h, que hauran de presentar un mínim de 60 avals de col·legiats i que quedaran proclamades  definitivament el 19 de gener; el seu programa electoral serà publicat a la intranet del COPLEFC, perquè el puguin consultar tots els col·legiats.

En cas que només hi hagués una sola candidatura, el resultat electoral seria automàtic, i quedaria confirmada sense necessitat d'efectuar les votacions. Però si hi ha més d'una candidatura conjunta (és a dir, amb els diversos càrrecs que s'han d'assumir), aleshores es durà a terme la jornada electoral en la forma prevista.

Una fórmula que, com en la jornada electoral anterior, preveu la possibilitat de votar telemàticament, per internet, mitjançant la plataforma de vot electrònic Ékratos, el mateix dia de les eleccions, que se celebraran el dimecres 31 de gener, de 10 a 22 hores. L'opció telemàtica s'afegeix a l'opció tradicional, amb votació a la seu del COPLEFC el mateix dia 31 de gener, en aquest cas de 10 a 18 h.

Cal recordar que el cens de votants està integrat per les i els col·legiats en les modalitats exercent, no exercent i exempts (jubilats o per incapacitat laboral).

Els resultats electorals es donaran a conèixer l'endemà mateix i el 8 de febrer es farà la reunió de la Junta de Govern  en funcions, amb la resolució d'impugnacions (si s'escau), i la presa de possessió de la candidatura guanyadora, amb la qual s'iniciarà un nou mandat de quatre anys.

Tota la informació necessària sobre aquesta jornada electoral està a disposició de les i els col·legiats en aquest enllaç.
Eleccions23.jpg (60 KB)


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.