Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El Segell de Qualitat es va ampliant

Després de la distinció a l'Ajuntament de Cornellà, ara s'hi suma el CEM Can Felipa de Barcelona

El mes de març passat l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat va assolir el Segell de Qualitat de Gestió Esportiva Municipal i aquest mes de juliol ha estat el CEM Can Felipa de Barcelona el que ja gaudeix del Segell de Qualitat d'Instal·lació Esportiva. Són dos nous membres del directori del Segell de Qualitat del COPLEFC (SQ) amb què es vol donar a conèixer els protagonistes de l'excel·lència de què pot disposar la societat en els vessants corresponents. Aquest és tot un pas per avançar envers un país de referència en el benestar de la ciutadania mitjançant la qualitat de la prestació dels serveis en l'àmbit de l'activitat física i esportiva. Des de l'esfera pública, precisament, cal dir que la comarca del Baix Llobregat està apostant fermament pel Segell, ja que aviat, a més de Cornellà, s'hi sumaran altres ajuntaments, com són els de Sant Joan Despí i el Prat de Llobregat. I encara cal tenir en compte que el Segell de Qualitat de Serveis Professionals Esportius probablement tindrà noves incorporacions. Així, els professionals, les entitats i els serveis municipals que acabin superant les imprescindibles auditories rebran el guardó propi en un acte de lliurament del Segell de Qualitat que està previst per al mes d'octubre d'enguany.

Cornellà de Llobregat

Cornella-Logo.jpg (772 KB)L'Ajuntament de Cornellà, mitjançant el seu Departament d'Esports, va ser distingit per la Comissió Avaluadora del COPLEFC amb el Segell de Qualitat de Gestió Esportiva Municipal, en superar amb un 93% favorable la puntuació necessària segons l'auditoria que efectua la consultora independent SGS. El Departament d'Esports, que té com a tasca principal el desenvolupament de totes les polítiques esportives del municipi, així com facilitar-ne l'accés a persones de totes les edats i nivells rendibilitzant els equipaments esportius municipals i l'espai públic, no va dubtar a sumar-se al procediment per arribar a obtenir el Segell de Qualitat, que a més a més, tal com destaca Abel Rojo, cap de l'Àrea de Gestió d'Esports, no suposa un punt final, sinó que "continuarem treballant per tal de mantenir el Segell i un procés de millora constant".

L'Ajuntament de Cornellà ofereix a la seva població un ventall d'activitat física i esportiva amb un total de nou línies de treball que inclou des de: Vine a fer esport salut, Activitats aquàtiques, Esport escolar, Esport de competició, Esportista amb capacitats diferents, Esport i persones grans, Esport per a joves, Formació esportiva i Valors a l'esport. 

Can Felipa

CanFelipa-01-Logo.png (4 KB)En el seu cas, aquest mes de juliol el Centre Esportiu Municipal Can Felipa, situat al barri del Poblenou de Barcelona, ha assolit el Segell de Qualitat d'Instal·lació Esportiva en la modalitat d'abonament. A més, ho ha fet amb la màxima puntuació possible, és a dir, ha superat els diversos apartats de l'auditoria de la consultora SGS, encarregada de l'anàlisi dels processos corresponents, amb una valoració favorable del 100% possible, 14.000 punts. Sens dubte, una nota de màxima excel·lència. Una validació que ha satisfet plenament la Comissió Avaluadora del Segell del COPLEFC, que precisament promou no solament el reconeixement de l'excel·lència, sinó que també té com a objectiu fer-ne difusió i facilitar-ne el coneixement.

El CEM Can Felipa ocupa una part d'un edifici industrial recuperat per a la ciutat de Barcelona i ja té una trajectòria de més de vint anys de prestació de serveis esportius als usuaris. En total ocupa uns 3.000 m2, amb vocació de servei a totes les edats, gràcies a la piscina gran i una de petita, totes dues interiors i climatitzades, i sauna i cabina d'UVA. També disposa d'una sala de fitnes i peses, i així mateix dues sales d'activitats dirigides.

El director d'aquesta instal·lació municipal barcelonina, Joan Carles Gallardo, valora així l'obtenció del Segell: "Ens omple d'orgull i satisfacció haver assolit el Segell de Qualitat. Això mai hauria estat possible sense l'acompanyament del COPLEFC, ens heu ajudat molt i molt i heu fet que ens qüestionéssim com fem les coses i així canviar-les. Creiem molt en la millora continuada i a donar la millor qualitat a la ciutadania en allò que sabem fer i que ho fem amb passió".

La "família" del Segell de Qualitat, el directori SQ del COPLEFC, doncs, es va engrandint. Enhorabona al CEM Can Felipa i a l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat.Diversos espais amb Segell de Qualitat: CEM Can Felipa (dues primeres imatges) i de l'Ajuntament de Cornellà.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.