Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El món esportiu i la tecnologia avançada

Món cripto, blockchain i token són conceptes innovadors que poden penetrar al sector esportiu

Des del Moviment Q vinculat al Segell de Qualitat del Sistema Esportiu Català que impulsa el COPLEFC, s'inicia una sèrie trobades digitals (TD) o seminaris web en què es donaran claus de futur amb vista a la tecnologia que arriba. La primera TD es presenta amb aquest títol: "Com es pot aprofitar la tecnologia blockchain i el món cripto al sistema esportiu?". Es durà a terme el proper dimecres, 29 de setembre, a les 13.00 h, impartit per un expert en tot aquest àmbit i coneixedor en primera persona com és Lucas Leal Manzano (col. 58268), fundador de FITtoken, la primera criptomoneda del fitnes d'utilitat real al món i que coneix el sector en profunditat, ja que ha fundat el centre Slowtraining i és copropietari de la cadena Slowfit. Així mateix és fundador de la Resistance Institute Academy, entre altres coneixements que li permeten esdevenir un ponent de nivell internacional. Sens dubte, tota una oportunitat.

L'anàlisi de la realitat actual posa en relleu que els agents del sistema esportiu s'enfronten a dos grans reptes, com són, d'una banda, aconseguir finançament,per bé que el finançament bancari tradicional és una qüestió que no totes les organitzacions esportives (especialment venint d'on venim) tenen a l'abast, i, en segon lloc, centrar-se a captar i/o fidelitzar clients, que és sens dubte la base del seu negoci, és més important que mai estar atents a totes les possibilitats que s'obren, i en aquest cas amb la tecnologia situada al primer pla.

Per això les finances descentralitzades o DEFI, en un món cada vegada més cripto (a partir del que ja coneixem que són les criptomonedes, per exemple) i les denominades "cadenes de blocs" o blockchain, estructures informàtiques de gestió de dades que permeten fer més fiables i desjerarquitzades les transaccions i les transmissions d'aquestes dades, és a dir, al capdavall més segures, se'n poden treure beneficis en el terreny pràctic de la gestió dels centres de fitnes, en el cas del nostre sector.

De tot això i de la seva expertesa i experiència en parlarà Lucas Leal. Aquesta pot ser una oportunitat per entrar en el coneixement d'un món de futur, amb una tecnologia que ofereix unes possibilitats de present.

La sessió és gratuïta, però cal inscripció prèvia aquí.

COPLEFCAula-SQualitat-Seminari01.jpg (210 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.