Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC adopta mesures de prevenció pel coronavirus

El COPLEFC, davant la situació sanitària, s'adapta a les recomanacions de l'Administració de salut

El procés d'afectació que està provocant el COVID-19 obliga la societat en general a alentir l'activitat per evitar que es pugui col·lapsar el sistema de salut pública, tal com reclamen totes les nostres administracions.

Per aquesta raó el COPLEFC, mitjançant acord de la Junta de Govern, s'afegeix a les recomanacions esmentades i, com a entitat, suspendrà l'activitat pública que estigui prevista, alhora que ha decidit assumir a l'organització professional una activitat de teletreball, per la qual cosa no s'efectuarà l'atenció presencial a les seus del Col·legi a Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona.

Tanmateix, l'atenció al conjunt dels col·legiats i associats es continuarà produint amb normalitat mitjançant els canals habituals, ja sigui per via telefònica i/o per correu electrònic, eines de contacte que ja funcionen com a mitjà de vinculació des de fa temps al COPLEFC.

Aquesta situació es perllongarà durant el temps que les mateixes autoritats sanitàries ho considerin oportú. Qualsevol canvi que es produeixi respecte d'aquesta situació extraordinària es comunicarà de manera adient.

Mentrestant, recordem tots els canals de contacte en funcionament.

 

Telèfon:

93 455 56 07 (Barcelona)

972 21 90 86 (Girona)

973 22 32 32 (Lleida)

977 22 10 96 (Tarragona)

Correu electrònic:

coplefc@coplefc.cat

girona@coplefc.cat

lleida@coplefc.cat

tarragona@coplefc.cat

 

Aprofitem per donar a conèixer les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat (enllaç).

Des del COPLEFC també traslladem el missatge que cal continuar mantenint els estils de vida actius i saludables en la mesura que sigui possible, d'acord amb les mesures del Departament de Salut.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.