Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El company Eduard Inglés, reelegit com a director de l'INEF de Catalunya (2024-2028)

29/05/2024

El conjunt dels centres universitaris de Catalunya tenen companys del COPLEFC al capdavant

El 21 de maig el claustre de l'INEFC va renovar la confiança per dirigir l'Organisme Autònom durant quatre anys més a la candidatura del Dr. Eduard Inglés Yuba (col. 13224), després d'haver estat un primer mandat com a màxim responsable de l'INEFC i no haver-hi oposició, com a candidat únic.

Inglés ha rebut la confiança plena del claustre amb el seu programa "Més camí", les prioritats del qual són, entre d'altres, el desenvolupament del Pla Estratègic Camina INEFC 2021-2030 i l'aposta per eixos, com són el lideratge en recerca mitjançant la creació del nou Centre de Recerca de l'Esport de Catalunya (CREC), l'enfortiment de les polítiques de qualitat als tres centres que en depenen (Barcelona, Lleida i Pirineus), el protagonisme en la presa de decisions del país en l'àmbit esportiu i la consolidació de l'INEFC Pirineus com un centre independent, entre d'altres. Mira el vídeo de la seva candidatura.

Eduard Inglés, ja com director proclamat novament, va agrair al claustre "el suport i la confiança" per als propers quatre anys; així mateix, va dedicar unes paraules de reconeixement al claustre: "Aquest petit gest d'avui, de cadascun de vosaltres, referma i renova, encara més, la il·lusió que em va dur a fer el primer pas d'aquest camí. Ara, el camí continua i, un cop més, us demano que seguim avançant plegats".

El més normal, que no sempre ho ha estat

Aquesta renovació constitueix una bona oportunitat per recordar que des de fa uns anys la gestió directiva dels diversos centres formatius de caràcter universitari a Catalunya està en mans del col·lectiu col·legial, ja que als vuit centres o facultats de moment hi ha els col·legiats i la col·legiada següents, tal com s'indica tot seguit:

INEFC Barcelona: Alfredo Irurtia Amigo (col. 9844), director del centre.

INEFC Lleida: Xavier Peirau Terés (col. 5712), director del centre.

INEFC Pirineus: Sílvia Puigarnau Coma (col. 13551), coordinadora del centre.

Blanquerna-URL: Josep Solà Santesmases (col. 5413), director del Grau CAFiE.

UVic: Eduard Comerma Torras (col. 11054), coordinador del Grau CAFiE.

EUSES Salt: Adrià Martín López (col. 52045), director del Grau CAFiE.

EUSES Terres de l'Ebre: Xavier Nadal Mestre (col. 63152), director del Grau CAFiE.

Tecnocampus: Lluís Albesa Albiol (col. 13737), coordinador del Grau CAFiE.

Per al COPLEFC és un motiu d'orgull gaudir de la normalitat que significa que tots i cadascun dels centres estiguin confiant en una persona col·legiada per dirigir-hi els estudis que imparteixen, després d'uns anys en què cal reconèixer que no era així. El COPLEFC sempre ha treballat per fer-ho possible buscant complicitats i promovent la col·legiació entre professionals d'aquest nivell, per l'exemplaritat i credibilitat envers el col·lectiu que comporta i pel que significa de defensa de la professió, ja que compartir visions i valors, en el fons no solament ajuda a generar més profundes sintonies a l'hora d'afrontar els reptes que van sorgint per al col·lectiu professional, sinó que per al COPLEFC esdevé una bona manera de facilitar l'acompanyament dels que viuen durant una etapa de la seva vida com a estudiants de CAFiE, però que després són veritables professionals que han d'ocupar les seves pròpies responsabilitats davant la societat.
EduardIngles-INEFC-02.jpg (191 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.