Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Empresa promou la transformació digital

El Col·legi col·labora en el procés de transformació digital amb ajuts directes i un conveni amb ALANA IT

El Col·legi contribueix a la competitivitat i al creixement dels projectes empresarials de les persones autònomes del col·lectiu, mitjançant el programa COPLEFC Empresa, que ara fa un altre pas endavant i ofereix uns ajuts directes als seus membres, perquè puguin afrontar amb més facilitat la transformació digital. En aquest procés en què disposaran d'una anàlisi preliminar, una proposta de millora i assessorament tecnològic personalitzat. La iniciativa té com a objectiu fomentar i facilitar l'adopció de solucions digitals, i així impulsar la competitivitat i sostenibilitat de les empreses i professionals del sector.

Per fer-ho possible, el COPLEFC destina una partida de 1.000 euros, amb la qual bonificarà una part del cost de l'assessorament tecnològic personalitzat dels interessats a millorar la transformació digital de les seves unitats de negoci. En total s'atorgaran fins a 10 ajuts per un valor individual de 100 euros, com a col·laboració en aquest procés de transformació, que es durà a terme amb l'empresa ALANA IT, que en rebaixarà el cost global. En cas que hi hagi més sol·licituds de les previstes, es farà un sorteig per determinar la concessió als destinataris dels ajuts. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al dia 15 de juliol de 2024. I els beneficiaris es coneixeran l'endemà, dia 16 de juliol.

Tots els detalls de la convocatòria: enllaç.

Sobre el COPLEFC Empresa

El Col·legi, mitjançant el COPLEFC Empresa vol contribuir a la competitivitat i al creixement dels projectes empresarials de les persones autònomes que formen part del col·lectiu. I per això posa a l'abast eines i serveis que comprenen totes les àrees de negoci: cobertura de responsabilitat civil societària (RC individual, gratuïta; si es té personal contractat, i per a empreses, 160 euros/any); difusió, publicitat i xarxa (networking); informació i atenció personalitzada; transformació digital; assessorament tècnic, jurídic, fiscal i laboral prèmiums; consultoria estratègica i d'emprenedoria; consultoria en comunicació i màrqueting; programes de formació empresarial, així com ajuts i subvencions del sector esportiu empresarial, i assegurances a mida.

Per ser membre del COPLEFC Empresa només cal ser autònom o empresa amb almenys un soci que sigui col·legiat o associat al COPLEFC. A més, registrar-se al COPLEFC Empresa és gratuït. Dona't d'alta a COPLEFC Empresa: enllaç.

Conveni amb ALANA IT

El COPEFC ha buscat com a col·laborador en aquesta iniciativa per als membres de COPLEFC Empresa la companyia ALANA IT, mitjançant un conveni signat el 13 de juny passat entre Pere Manuel Gutiérrez (col. 8570), com a president del Col·legi, i Àngel Panicello Primé, en qualitat d'assessor tecnològic de l'empresa ALANA IT, que té la seu a Vila-seca (Tarragona), dedicada als serveis tecnològics, programari de gestió i infraestructura d'equips, d'acord amb el seu lema "Tecnologia 360° per a la teva empresa".

Coneix ALANA IT: enllaç.
TransformacioDigital-Ajut.jpg (100 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.