Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC, el resultat de les eleccions

01/02/2024

Catalunya

Després de la votació del col·lectiu col·legial, guanya la candidatura de Pere Manuel

A les 22.01 hores, tots els integrants del cens electoral van rebre la notificació que el resultat de les votacions electròniques efectuades, presencialment a l'urna digital a la seu del COPLEFC a Barcelona fins a les 18 hores, i per mitjans telemàtics fins a les 22 hores, van donar com a candidatura guanyadora, la de Pere Manuel Gutiérrez (col. 8570), amb el seu equip integrat per Xavier Nadal Mestre (col. 63152), Meritxell Ibáñez Pellicer (col. 10889), Oscar Durán Gutiérrez (col. 8423), Araceli González Lafont (col. 4355), Eduard Serrano Giménez (col. 52524), Ramon Cuadrat García (col. 9648) i Ignasi Fàbregues Barceló (63036), amb 447 vots, o sigui el 50,5%.

El resultat és el producte d'una participació del 15,56% de l'electorat, és a dir, 885 col·legiats i col·legiades, fet que suposa tot un rècord de participació i que demostra l'interès del col·lectiu a sentir-se partícip d'una decisió que orientarà el rumb del Col·legi els propers quatre anys.

Per la seva part, la candidatura d'Elisabeth Boloix Ripoll (col. 4356) va obtenir 438 vots, és a dir, el 49,5% dels vots registrats.

A partir d'ara el calendari electoral previst estableix que el resultat esdevindrà ferm el proper dia 8 de febrer, amb una convocatòria de la Junta de Govern  sortint, en què es resoldran possibles impugnacions, si s'escau,i prendrà possessió la candidatura guanyadora, una confirmació que es traslladarà al Consejo COLEF i a la Generalitat de Catalunya.

La Junta Electoral, constituïda pels vocals de la Junta, en ser càrrecs al marge del procés electoral, és a dir, no integrats a les candidatures,  es felicita una vegada més per l'opció de les votacions electròniques, pel que significa de rapidesa en l'obtenció dels resultats, així com la fortalesa i transparència del procediment.

AMPLIACIÓ
La Junta Electoral vol agrair també a l'empresa de votació electrònica EKRATOS la professionalitat demostrada, que va permetre el bon funcionament del procés electoral i va facilitar la participació del col·lectiu col·legial a les eleccions.


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.