COPLEFC Aula per començar el setembre
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Aula per començar el setembre

06/08/2020

Educació Barcelona

Comencem el curs amb una trobada digital sobre EF en la "nova normalitat" educativa

El 7 de setembre el COPLEFC i #EFTeam, amb els seus membres, els companys Carles González (col. 10241), Meritxell Monguillot (col. 11280), Josep M. Piulachs (col. 11332), Lluís Almirall (col. 10637) i Carlez Zurita (col. 10583), s'han plantejat una sessió per afrontar la situació real que hi haurà en tornar a les aules dels centres educatius la setmana següent. La finalitat serà compartir recursos i experiències, proposar escenaris probables i reflexionar sobre una possible Educació Física a distància davant la incertesa que encara plana sobre la situació sanitària. Serà una sessió de caràcter amb finalitat pràctica pensada per a una aplicació immediata, davant la imminència de l'inici de curs. La cita, doncs, és el dilluns, 7 de setembre de 2020, de 16 a 18 h (es prega la incorporació un quart d'hora abans per a la màxima puntualitat).

Pel que fa als continguts, s'hi tractaran recursos pràctics disponibles en període de confinament, eines TIC existents per elaborar recursos, el tractament de les emocions en el temps de confinament viscut i l'acompanyament emocional, i especialment, el model educatiu de vagi del "per a què i per què" ensenyem al "com" aprèn l'alumnat.

L'EFTeam és un grup de docents, membres tots del Col·legi, que vol convertir el seu bagatge i expertesa en la reflexió i implantació de coneixement i activitats en l'assignatura d'Educació Física, en projectes compartits amb la resta de la comunitat educativa per poder oferir als alumnes la millor Educació Física possible.

Les places són limitades. Cal registrar-s'hi prèviament aquí. Només tindran accés a la sessió els registrats, i no es podrà seguir per Youtube ni tampoc quedarà enregistrada per poder visionar-la posteriorment.

Serà de caràcter gratuïta per als inscrits al Curs del COPLFC de preparació per a les oposicions. El  preu per als altres col·legiats seà de 25 euros; i per a no col·legiats/no associats, 25 euros més pagament del segon semestre 2020 de la quota col·legial (es pot fer telemàticament des d'aquí, prèviament a la sessió).
EFTeam-Tots.jpg (188 KB)
D'esquerra a dreta: Josep M. Piulachs, Lluís Almirall, Carles González, Meritxell Monguillot i Carlez Zurita