Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

BCN Sport Film Festival 2024

09/02/2024

Educació Barcelona

El COPLEFC hi dona suport un any més pel vincle entre esport i valors educatius

El BCN Sports Film és un festival internacional de cinema i televisió esportiva nascut el 2010, que vol apropar l'audiovisual de temàtica esportiva al gran públic i que estableix vincles entre professionals de l'esport, directors de cinema, productores i distribuïdores especialitzades i mitjans de comunicació. Així mateix, el BCN Sports Film Festival es proposa ensenyar a gaudir i aprendre mitjançant l'esport, perquè les sessions presenten projeccions audiovisuals internacionals que mostren les diverses realitats del món, que dona a conèixer com una eina d'educació i conscienciació en valors. Uns propòsits que el COPLEFC comparteix, juntament amb altres actors destacats del sector de l'esport, de l'audiovisual, administracions i mitjans de comunicació.

El valor educatiu del BCN Sport Film Festival mitjançant les sessions escolars

Les projeccions escolars promouen la reflexió sobre temes com la immigració, la salut, els estereotips, el bullying, el rendiment o la diversitat de gènere. Per fer-ho posible el BCN Sport Film Festival té la col·laboració de FILMCLUB, una entitat que promou l'aprenentatge mitjançant audiovisuals i que col·labora amb el festival desenvolupant els dossiers pedagògics d'acord amb les temàtiques i edats de cada sessió.

La Fundació Barcelona Olímpica és una de les seus del BCN Sport Film Festival, i ofereix la possibilitat de gaudir al Museu Olímpic de la sessió presencial i la visita lliure al Museu o bé seleccionar les sessions ON-LINE i treballar-les a l'aula.

Les sessions en línia estaran disponibles de manera virtual des del 15 de gener fins al 30 de març. Totes les sessions són gratuïtes, d'acord una sol·licitud prèvia que requereix un responsable que es comprometi a respectar i a fer respectar la política de privacitat. Una vegada verificades les credencials del responsable, es facilitarà una clau d'accés a les sessions.

Cal recordar l'existència del dossier pedagògic desenvolupat per FILMCLUB per poder treballar adequadament el contingut de la sessió.

Com sol·licitar accés a les sessions: enllaç.

I també pots consultar totes les seus que oferiran alguna projecció presencial del BCN Sport Film Festival: enllaç.

I també, el veredicte BCN SpotSport24

El premi del concurs BCNSpotSport es lliurarà a la cerimònia d'inauguració de la 14a edició del BCN Sports Film Festival, el dia 19 de febrer de 2024. La finalitat és fomentar la participació activa del públic a al BCN Sports Film Festival, que tindrà lloc a Barcelona del 19 al 27 de febrer de 2024.

La durada del vídeo de promoció ha de ser de 20 segons i el premi d'aquest concurs consisteix en 1.000 euros en metàl·lic.

Tota la información sobre les bases del Concurs BCN SpotSport24: enllaç.

Vinculació entre el COPLEFC i la Fundació Barcelona Olímpica

En COPLEFC, interessat a establir contactes que aportin continguts i serveis al col·lectiu col·legial, a més de visibilitat a la professió, busca sumar col·laboracions amb agents importants al sector, des de qualsevol vessant que afecti les i els educadors físics esportius. És per això que la Fundació Barcelona Olímpica és un col·laborador institucional del COPLEFC, que se sent compromès a divulgar les activitats que es duen a terme al Museu Olímpic i de l'Esport, així com les de la Fundació Barcelona Olímpica pròpiament.  
BCNSportFilmFestival2024-04.png (163 KB)
BCNSportFilmFestival2024-01-Sessió Escolar.png (287 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.