August Tarragó (col. 7780), nou president de l'ADECAF
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

August Tarragó (col. 7780), nou president de l'ADECAF

El COPLEFC i l'ADECAF, patronal del fitnes a Catalunya, ja fa anys que col·laboren

Des del 17 de juliol passat, el nostre company August Tarragó Sàbat (col. 7780) és el nou president de l'Associació d'Empresaris de Clubs Catalans de Fitnes (ADECAF), després d'agafar el testimoni de Toni Brocal, durant el mandat del qual, l'associació i el Col·legi mantenen línies d'estreta col·laboració que, entre altres actuacions, permeten de desenvolupar la figura de l'associat al COPLEFC i refermen el nostre paper de representant de tots els professionals de l'activitat física i de l'esport de Catalunya.

August Tarragó, que és llicenciat en Educació Física per l'INEFC Barcelona, màster en gestió pública, màster en direcció financera, professor del Grau en CAFiE i del Grau en Gestió Esportiva de la FPCEE Blanquerna, és igualment director general de SINTAGMIA, grup d'empreses dedicades a la gestió d'instal·lacions esportives i a l'organització d'activitats físiques, esportives i de lleure.

Tal com ens ha declarat el flamant president de l'ADECAF: "M'he presentat a la Presidència de l'ADECAF perquè tenim un equip molt bo i perquè ens fem nostres els reptes del sector, especialment la unitat i la força que ha de tenir el sector per estar ben representat". Concretament, Tarragó estarà acompanyat en la seva tasca per Manuel Martínez, director dels centres Accura; Manuel López, membre de Viva Gym; Josep Juncà, del centre Triops, juntament amb el mateix Toni Brocal, fundador d'Eshi, que no abandona la seva vinculació amb la patronal.

I una de les primeres tasques que té davant seu és la defensa de les instal·lacions enmig dels rebrots de la COVID-19 i la decisió del Govern de tancar les instal·lacions esportives de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Una resolució que primer va comportar la seva signatura d'un manifest en contra, al qual el COPLEFC també es va sumar, i posteriorment la demanda de suspensió cautelar de la mesura per la via judicial. Una decisió, en qualsevol cas, que dilluns vinent, 27 de juliol, tindrà un altre episodi mitjançant una reunió entre el Govern (Presidència, Salut i SGEAF) i els signataris de la demanda (UFEC, ADECAF, Indescat, Gestiona, Clubs de Natació i FC Natació).

D'altra banda, tal com recull la publicació digital CMD Sport, l'ADECAF també es proposa esdevenir una organització "equilibrada pel que fa a gènere, que tots els territoris hi siguin representats i que doni cabuda a tots els models de negoci". 

Respecte del COPLEFC, August Tarragó ja ha manifestat la voluntat de reunir-se amb Pere Manuel i la Gerència del Col·legi, a fi de continuar col·laborant i sumar sinergies.

ActeMoritz_318.jpg (313 KB)

Presentació del COPLEFC com a Col·legi de tots els Professionals de l'Activitat Física i de l'Esport (31 de gener de 2018). August Tarragó també hi va participar (primer per la dreta).