Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

A Tarragona, sinergies COPC-COPLEFC

30/01/2018

Tarragona

La Delegació del Col·legi a Tarragona es troba amb la de Psicòlegs per sumar esforços i col·laborar en temes d'activitat física i esport

El dia 16 de gener Sergio Lou, delegat del COPLEFC (col. 10844), acompanyat de Jordi Abella (col. 9752), es van trobar amb el responsable de la delegació de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), Jaume Descarrega, després de constatar l'interès que mostren en temes que també afecten els nostres centres d'interès, a partir de la seva branca professional de la psicologia de l'esport.

La importància del col·lectiu de psicòlegs a la demarcació tarragonina és notable, tal com reflecteix la xifra de més de 1.100 col·legiats. Per això mateix i per la seva disponibilitat a col·laborar amb el COPLEFC, cal esperar-ne unes sinergies que seran beneficioses també per al col·lectiu dels nostres col·legiats a Tarragona.

En aquest sentit, els Jocs del Mediterrani poden suposar un esdeveniment aglutinador i impulsor d'activitats compartides que caldrà estudiar proposta per proposta. És el cas, per exemple, de diverses càpsules o sessions previstes durant el primer semestre. Igualment, la trobada va servir per fer alguna proposta amb noms d'esportistes de renom mundial que no han visitat encara les terres tarragonines i que sens dubte dinamitzarien la vida professional de la Delegació de Tarragona i potser més enllà, ja que qualsevol company o companya de les altres contrades de Catalunya són sempre benvinguts.

Les properes activitats previstes per la Secció de Psicologia de l'Esport són les següents:

-Jocs del Mediterrani Tarragona 2018. Conferència: Psicologia i esport adaptat (14/02/2018).

-Cinefòrum amb la projecció de Rush de Ron Howard (22/02/2018)

-Conferència: L'estat òptim per rendir al màxim (14/03/2018)

-Conferència: Com millorar la comunicació a l'entrenament per generar rendiment (11/04/2018)


Totes són de caràcter gratuït.
(30/01/2018)