Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

+ actius cada dia!

El COPLEFC se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física

Aquest és el novè any consecutiu que la Secretaria General de l'Esport, conjuntament amb el Departament de Salut,  s'afegeix a l'entitat Agita Mundo (inicialment impulsora al món) i l'OMS per celebrar el Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF), amb l'objectiu de difondre un missatge molt clar a la societat: "Acumula 30 minuts d'activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!".

El lema triat per a aquesta edició és + actius cada dia! I per fer-lo efectiu, a més de l'acte central a Igualada el dia 6 d'abril, es poden organitzar esdeveniments durant tot el mes, del dia 1 al 30 d'abril. En aquest sentit, el COPLEFC, tal com ja es va fer l'any passat, sumarà els participants del Dia de l'Educació Física al Carrer (DEFC) com a inscrits als d'aquest Dia Mundial.

Per aconseguir donar el màxim de visibilitat al DMAF i promoure el lema de ser + actius cada dia, avui mateix a Igualada, s'hi ha fet l'acte central, on la ciutadania ha pogut participar de nombroses activitats.

Pel que fa al COPLEFC, el delegat a Tarragona, Sergio Lou (col. 10844) ha participat al programa radiofònic El Matí de Tarragona Ràdio, on també ha insistit en la necessitat de promoure l'activitat física com un objectiu per a una ciutadania saludable. igualment, la Delegació ha coorganitzat i ha participat en la V Caminada "A bon pas fem salut" Tarragona.  

Durant tot el mes, doncs, es poden dur a terme esdeveniments, així com enviar fotos d'aquestes activitats per les xarxes socials amb l'etiqueta #gentactiva i #DMAF18. I amb caràcter individual, des del DMAF es proposen 150 "trucs" per ser més actius cada dia. (06/04/2018)