activitat-fisica-i-salut-4 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Tarragona continua activa

Durant el mes de juliol, la Delegació del COPLEFC col·labora amb Xarxa Saludable de l'Ajuntament tarragoní

El proper dimecres, 8 de juliol, Joan Rius Sant (col. 9241) oferirà la sessió "Esport, salut i lleure a la infantesa", en el marc de les activitats divulgatives El Pati de Mares i Pares que organitza l'Ajuntament de Tarragona mitjançant l'Institut Municipal d'Educació. El Club dels Tarraconins, club infantil de la ciutat, en el qual el COPLEFC participa per primera vegada, té actualment més de quinze mil socis, població entre la qual es pretenen promoure valors cívics i divulgar coneixements, com és el cas de la sessió del nostre company, que en aquesta primera sessió en línia, al Facebook del Club, proposarà als pares i mares un seguit de pautes i bons hàbits pel que fa a l'exercici físic dels seus fills. A més a més, és previst que els interessats puguin traslladar-li preguntes gràcies a un formulari disponible al mateix web.

La Delegació del COPLEFC a Tarragona, amb Sergio Lou Mercadé (col. 10844) com a delegat i Jordi Abella Redondo (col. 9752) en les tasques de coordinador, treballa de manera continuada amb l'Ajuntament de Tarragona i el Consell Esportiu de la comarca, entre altres actuacions, com per exemple la col·laboració amb la corresponent delegació del Col·legi de Psicologia. Una tasca que ara s'ha concretat en aquesta sessió de caràcter virtual, amb una durada de 30 minuts, que a més a més quedarà penjada a la xarxa esmentada.

L'activitat principal del Club és l'organització del Parc de Nadal, que ja fa més d'una dècada que proposa a la canalla de la capital i rodalia. Pel que fa al nom, malgrat que el  gentilici en plural corresponent de Tarragona és tarragonins, val a dir que es va optar per l'arrel llatina Tarraco de la ciutat romana, que va llegar un patrimoni cultural i històric de gran valor. I té com a personatges  populars la Nineta i l'Ivori, que s'inspiren en la nina d'ivori articulada romana trobada a la necròpolis. Per a més informació sobre el Club dels Tarraconins, clica aquí.

Curs-Tarraconins-Coplefc.jpg (191 KB)