activitat-fisica-i-salut-4 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Piscina & Wellness Barcelona 2023

Del 27 al 30 de novembre torna aquest saló de referència del qual el COPLEFC és col·laborador

Piscina & Wellness Barcelona és la fira que reuneix en un mateix espai el sector de la piscina d'ús residencial i d'ús públic, el wellness i l'outdoor. Hi acudeixen professionals i empreses d'arreu per compartir, debatre, fer negocis, contactes i experimentar el més nou. L'esdeveniment ajuda a agafar impuls, créixer i fer un salt endavant, gràcies a les oportunitats que comporta. I sobretot, permet estar amatent a la innovació, la sostenibilitat i la connexió amb tot el sector o aquells aspectes que puguin interessar.

Per això en aquesta edició de Piscina & Wellness es cuiden tres aspectes amb gran significació. La zona expositiva, amb més 200 expositors de 23 països. Un centre de benestar real i a ple rendiment amb les darreres tecnologies, amb la voluntat de donar a conèixer una instal·lació funcional, rendible i sostenible, amb els millors tractaments i teràpies aquàtiques per enfortir la qualitat de vida. I una zona d'innovació, amb les solucions i les tecnologies que marcaran el futur que apleguen el coneixement i la transformació digital.

Des del COPLEFC volem remarcar especialment el sector de la piscina pública, que inclou modalitats interessants per al nostre col·lectiu, com ara: la pròpia piscina pública i l'equipament corresponent, els parcs aquàtics i tobogans, els jocs infantils (aquàtics i educatius), l'equipament per a instal·lacions esportives i recreatives, els equips de seguretat per a instal·lacions aquàtiques, les empreses de serveis (programari, gestió, enginyeria, arquitectura), així com la tematització i decoració d'instal·lacions aquàtiques, i altres associacions i premsa tècnica d'instal·lacions aquàtiques... 

També serà possible acostar-se a la digitalització de les instal·lacions aquàtiques, que és un dels eixos centrals de desenvolupament del sector de la piscina i temàtica principal d'aquesta edició. Per mitjà d'empreses amb àmplia experiència, es donaran a conèixer, a partir de casos reals, les innovacions sobre seguretat i digitalització en les piscines.

Un altre factor d'interès per conèixer les darreres aportacions té a veure amb la situació de sequera que estem vivint, juntament amb els costos energètics que tenen un gran impacte en l'activitat del món de les piscines, condicionants que obliguen a buscar la màxima eficiència per donar-hi resposta. En aquesta línia la patronal catalana de l'activitat física i el fitnes, ADECAFF, ha preparat un protocol de deu punts importants perquè els gimnasos puguin afrontar la situació de sequera i malgastar la menor quantitat d'aigua possible. Llegeix tota la notícia a CMD Sport

Si estàs interessat a assistir-hi, el COPLEFC facilita fins a 10 inscripcions gratuïtes

Tota la informació de Piscina & Wellness: enllaç.

Piscina-Wellness-01.png (492 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.