activitat-fisica-i-salut-4 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

COPLEFC Aula amb la Cursa de la Dona a Girona

La Cursa és l'esdeveniment amb més participació a Girona i el Col·legi també hi és aportant coneixement

El COPLEFC, mitjançant la Delegació a Girona, col·labora un any més amb la Cursa de la Dona, un acte especial aquest 2023, perquè arriba a la desena edició. La Cursa de la Dona de Girona és l'esdeveniment esportiu amb més participació que es fa a la ciutat. Any rere any s'omplen els carrers amb l'energia de les participants i s'hi viuen grans moments. La col·laboració del Col·legi, a més de la difusió, ja sigui a través de les xarxes, com també en algun cas gràcies a una entrevista a alguna col·legiada des del mitjà col·laborador Girona FM, en la denominada  "Secció COPLEFC", preveu també ja fa uns anys una sessió explicativa d'estils saludables que reporta l'activitat física. Enguany, aquesta opció pren encara més relleu, ja que s'insereix en el marc del COPLEFC Aula. I es farà amb la sessió titulada "CORE i sòl pèlvic: els grans aliats de la dona".

Per possibilitar una més gran audiència i la difusió dels continguts, la sessió es durà a terme com a prèvia pròpiament de la Cursa, ja que serà el dijous, dia 5 d'octubre, a les 19 hores, per via telemàtica, concretament a través de la plataforma Zoom. Al llarg d'aquesta xerrada es farà un repàs de l'anatomia del sòl pèlvic i les funcionalitats que té. Així mateix, es donaran eines per treballar la zona i incrementar la consciència corporal de la musculatura estabilitzadora que és igual d'important, tant en exercici físic com en activitats quotidianes.

Paula Angulo Hidalgo (col. 67811) serà l'encarregada d'impartir la sessió "CORE i sòl pèlvic: els grans aliats de la dona". Pel que fa a la seva trajectòria, té el doble grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFiE) i Fisioteràpia, a més d'experiència com a entrenadora personal, fisioterapeuta amb treball musculoesquelètic i readaptació de lesions, tant cròniques com agudes en un centre privat; així mateix, és preparadora física de menors de competició de pàdel i futbol femení, amb la qual cosa coneix també el context de la pràctica esportiva.

Córrer i aprendre

El COPLEFC aporta ja fa anys una visió professional sobre aspectes d'estils de vida saludable pensats en clau femenina i ha facilitat informació sobre qüestions rellevants, impartides per experts professionals. Així, s'hi ha parlat de temes  com ara els "Trastorns de conducta alimentària i activitat física", "Córrer amb companyia millora el teu benestar", "La importància del calçat esportiu, per córrer be" i "Hàbits alimentaris saludables per un estil de vida actiu", en què s'ha donat a conèixer la veu del dietista i nutricionista Lluís Rodon, el podòleg esportiu Enric Violan, i de les nostres companyes EFE Laura García Vila (col. 13823) i Clara Teixidor Batlle (col. 55376).

Si vols veure alguna de les sessions, visita l'apartat de les xerrades de la Cursa de la Dona de Girona: enllaç.

Apunta't a la sessió de COPLEFC Aula "CORE i sòl pèlvic: els grans aliats de la dona".

Apunta't a la X Cursa de la Dona de Girona.

Si ho vols saber tot de la X Cursa de la Dona de Girona: enllaç.

Si vols veure totes les sessions que s'han fet de COPLEFC Aula: enllaç.

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.