Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Mariona Corbella, Premi Consejo COLEF 2024

31/01/2024

Educació Catalunya

El guardó arriba després del Premi COPLEFC de Reconeixement a la Trajectòria Professional

Tal com ja vam informar, Mariona Corbella Virós (col. 5379) va ser la col·legiada distingida el 2023 amb el Premi de Reconeixement a la Trajectòria Professional del COPLEFC, un guardó que també per segon any consecutiu des que es va instaurar suposa la proposta catalana al Premi del Consejo COLEF, que així mateix s'atorga anualment. Una vegada resolt el veredicte d'enguany, a càrrec del ple del Consejo amb votació electrònica va decantar-se per la nostra companya.

Tot seguit, ens fem ressò de la notícia publicada pel Consejo COPLEF,  en relació amb el veredicte ja ferm del Premi que distingeix una persona professional educadora física esportiva.

"Les persones membres del Ple han votat les candidatures al Premi Consejo COLEF 2024 a la trajectòria professional. L'alt nivell de les candidatures presentades pels col·legis autonòmics ha provocat uns resultats de votació molt ajustats entre Mariona Corbella (col. 5.379, Catalunya), Sergio José Ibáñez (col. 5.540, Extremadura) i Alejandro Serrano (col. 6.434, Andalusia).

En la votació plenària ha resultat guanyadora del Premi 2024 la Sra. Mariona Corbella. Des del 2010 dirigeix la Fundació Esportsalus, on no sols treballa en pro de l'accés a l'activitat física i esportiva de les persones en risc d'exclusió social, sinó que també fomenta la figura de l'educador físic esportiu per a la prestació de serveis en col·lectius vulnerables. La seva tasca professional unint l'esport amb els serveis socials s'ha plasmat en diferents plans i programes de l'Administració autonòmica, provincial i local. Des de fa anys forma part del Fòrum de Directors d'ONG de tot l'Estat espanyol, on és l'única titulada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport. També forma part de la Junta Directiva del mític Centre Excursionista de Catalunya (CEC), una entitat amb prop de 150 anys de trajectòria, en el qual també ha fomentat el treball de les i els professionals de les Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

Ha col·laborat de manera activa amb el COPLEFC durant tota la seva trajectòria professional: entre el 1994 i el 1998 va ocupar el càrrec de secretària general, però més destacable encara és que gràcies a un projecte propi de postgrau va contribuir a professionalitzar el Col·legi Oficial i a introduir la figura de gerent en la corporació.

La Comissió Permanent, juntament amb el COPLEFC, al qual pertany Mariona Corbella, determinaran on i en quin acte es farà lliurament del guardó".

Per conèixer als altres candidats: enllaç.  

Per llegir tota la notícia del Premi del COnsejo COLEF: enllaç.

{{galeria}}

Els companys guardonats fins ara: Paco Seirul·lo Vargas (col. 3230), Rafa Nebot Vilar (5771) i Fredy Joven Pérez (col. 4460).


Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.