Dia Educació Física al Carrer (DEFC) - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Dia Educació Física al Carrer (DEFC)

 

 

 

Dia Educació Física al Carrer (DEFC)

El DEFC 2020 es posa en marxa.

El DEFC és una iniciativa inicial de Fran Flórez, professor d'Educació Física, que el 2011, a Laviana (Astúries), va decidir sortir al carrer amb els seus alumnes a fer classe.

L'objectiu era mostrar als veïns com és l'actual EF, una activitat d'aula desconeguda de la ciutadania. La iniciativa, aquell 6 d'abril de 2011, coincidí amb el Dia Mundial de l'Activitat Física.

Actualment el DEFC aplega estudiants, professors i voluntaris, que esdevenen protagonistes de l'Educació Física als carrers i places de pobles i ciutats de tot l'Estat, seguint el lema "Estil de vida actiu per a tots i per sempre".

L'experiència, impulsada per professionals d'Educació Física amb el suport de la Secretaria General de l'Esport, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i els col·legis professionals autonòmics, centres educatius i ajuntaments, vol continuar guanyant participants, centres educatius participants i professionals implicats.

Els més de 235 professors que van fer possible el DEFC durant l'any 2019, creuen en una Educació Física integral i integradora, per a tots i per a tota la vida, com a base per instaurar uns hàbits saludables i un Estil de Vida Actiu. El DEFC vol ser un aparador que mostri a la societat els beneficis que aporta.

El COPLEFC dóna ple suport als objectius plantejats i impulsa per cinquè any consecutiu la celebració del DEFC a tot Catalunya.

Participar Més informació