Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

La col·legiada Divina Farreny, gerent sanitària a Lleida

Amb el nomenament del Departament de Salut el setembre passat es fa un pas més en la rellevància dels nostres professionals a l'àmbit de la salut

Amb el nomenament de Divina Farreny (col. 11479), esdevingut el mes de setembre passat, la col·legiada ha passat a ser la gerent de les regions sanitàries de Lleida i de l'Alt Pirineu i Aran. Fins ara  coordinadora de la secció de Salut Pública de la Diputació de Lleida, Farreny és llicenciada per l'INEFC de Lleida i també infermera i màster en hisenda autonòmica i local. En el cas de l'activitat física, hi ha treballant durant una dècada, fet que li dona un coneixement i una experiència que poden resultar significatius per avançar en la incorporació de la figura de l'educador físic en el circuit sanitari. Divina Farreny també és membre de la Comissió d'Activitat Física i Salut del COPLEFC.
Logo_ICS_2.png (44 KB)
El nomenament de Farreny s'emmarca en el procés iniciat per l'Institut Català de la Salut per configurar el nou equip directiu territorial a Lleida i a l'Alt Pirineu i Aran. Aquest equip haurà d'afrontar els reptes de present i futur de la gerència territorial de l'ICS, entre els quals el manteniment de l'excel·lència de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, la continuïtat entre els diferents nivells assistencials al territori o l'aplicació de l'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària a l'atenció primària, tot plegat en la línia de reforç de l'acció territorial del CatSalut per garantir l'efectivitat de les polítiques de salut tenint en compte la diversitat i les necessitats dels diversos territoris.