Logo COPLEFC INTRANET

Agenda

Curs “Desplegament del Protocol Marc per a una intervenció amb diligència deguda en situacions de violències masclistes”

18/04/2024, 10:00h a 14:00h - Girona - Generalitat de Catalunya

Activitat Física i Salut Educació Girona

Us informem que les inscripcions per al curs "Desplegament del Protocol marc per a una intervenció amb la diligència deguda en situacions de violències masclistes" ja estan obertes.

El Protocol Marc per una intervenció amb la diligència deguda en situacions de violències masclistes va ser aprovat per acord de govern el passat 22.11.2022.
És un document de bases, un nou paradigma que incorpora les transformacions impulsades per la modificació de la Llei 17/20 a la Llei 5/2008, del dret de les dones a erradicar les violències masclistes. El Protocol Marc ens interpel.la a tots i totes desplegar accions des dels diferents sectors de la ciutadania per tal de prevenir i reparar qualsevol situació de violència masclista.

Persones destinatàries: professionals que treballin en l'abordatge de les violències masclistes: des de la prevenció i des de la reparació i d’altres agents clau per a la detecció.


Objectius del curs
:

-  Comprendre i aplicar el Protocol Marc per a una intervenció amb la diligència deguda en situacions de violències masclistes.

Identificar les estratègies i les eines clau per a una intervenció eficaç.

Desenvolupar habilitats per a la gestió de casos i la derivació adequada.

Abordar els reptes i les barreres específiques en la intervenció en violències masclistes.


Durada:
 16 hores de docència i 4 hores de treball autònom.


Certificat:
 Les persones participants obtindran un certificat d’assistència i aprofitament de 20 hores.


Modalitat:
 Híbrida, amb sessions presencials i síncrones.

Horari: Els dijous 18 i 25 d’abril, 2 i 9 de maig de 10h a 14h del matí. Totes les sessions seran presencials excepte el dijous dia 2 de maig que es realitzarà via telemàtica (amb anterioritat s’enviarà l’enllaç de zoom per poder accedir a la sessió).


Lloc:
 Les sessions presencials es portaran a terme a una sala de formació de l’edifici de la Generalitat, Plaça Pompeu Fabra, 1 (Girona). Dies abans s’enviarà un correu informant de l’accés i el número de sala.

 

Les places son limitades i les inscripcions estaran obertes des del 12 de març al 4 d’abril de 2024

 

Lloc web d’inscripció: Inscripció al curs Desplegament del Protocol marc per a una intervenció amb la diligència deguda en situacions de violències masclistes

 masclisme.jpg (49 KB)

 

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.