Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

El COPLEFC amb La Marató

18/12/2018

Lleida Girona

El Col·legi se suma un any més en la tasca solidària de la Fundació La Marató de TV3, enguany amb activitats a Girona i Lleida

El COPLEFC no descuida la tasca de responsabilitat social i col·labora amb entitats que treballen per a la millora del conjunt de la ciutadania, especialment en el vessant de la salut, i sobretot contra malalties que fuetegen la vida de milers de persones. Ahir diumenge es va esdevenir la celebració de La Marató de TV3, que va assolir un rècord de recaptació en la seva història: 10.715.430 euros (en tancar-se el programa televisiu, xifra que encara pot augmentar per altres canals). El Col·legi també hi ha afegit el seu granet de sorra, amb activitats dutes a terme per la Delegació de Lleida ja fa uns dies, concretament a l'Institut Ronda, i ahir mateix amb la participació de la Delegació de Girona en el conjunt d'activitats esportives a Salt.

Girona-LaMarato(18-12-16)-01.jpg (333 KB)Girona-LaMarato(18-12-16)-04.jpg (339 KB)
Diverses fotografies de les activitats dutes a terme a Salt.


La Marató no és flor d'un dia, sinó un procés que es va gestant durant tot l'any per facilitar la recerca biomèdica d'excel·lència, enguany contra el càncer. Per això el dia 28 de novembre passat, a l'INS Ronda es van dur a terme diversos tallers: de dansa lliure, zumba i just dance, i també un taller d'higiene postural en èpoques d'exàmens, a més a més de bàsquet 3x3 i futbol de cicle formatiu de grau mitjà, entre altres activitats participatives, però ja no d'activitat física. L'Institut va estar abocat tot el dia, especialment a la tarda, amb el protagonisme de la majoria de l'alumnat i les seves famílies.

INSRonda-LaMarato(18-11-28)-02.png (300 KB)
Panoràmica del poliesportiu de l'INS Ronda a Lleida promovent les donacions per a la recerca d'excel·lència contra el càncer, motiu de La Marató de TV3 d'enguany.

I a Girona, per la seva banda, concretament a Salt i els seus voltants, la Delegació va col·laborar en tot un matí solidari farcit d'activitats igualment saludables. Amb paraules de Maica Rubinat al seu perfil de Twitter: "La Marató ens aporta cada any molta il·lusió i un sac de grans sac de moments compartits". Van ser més de 1.500 persones solidàries.

El COPLEFC vol agrair a tothom aquesta solidaritat.