Agenda

« < Setembre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Complex Systems in Sport PDF Imprimeix Correu electrònic

Un congrés internacional d’avantguarda per mirar diferent la realitat i fer propostes innovadores aplicades al rendiment i l’esport

El Complex Systems in Sport: Linking Theory and Practice se celebrarà a les instal·lacions del FC Barcelona els dies 5 i 6 d’octubre de 2017. El Congrés té com a objectiu principal promoure nous enfocaments i estratègies per al rendiment esportiu basant-se en les ciències dels sistemes complexos, mitjançant la trobada de científics i especialistes d’arreu de disciplines relacionades.

En col·laboració amb el FC Barcelona i el seu Barça Innovation HUB –plataforma d’excel·lència esportiva basada en el coneixement científic i la innovació–, i l’INEFC com a centre universitari, el COPLEFC puja al tren de la recerca més innovadora.

D’acord amb els esquemes habituals de les trobades científiques, el Congrés donarà cabuda a presentacions orals, així com també pòsters i comptarà en les reunions plenàries amb científics i reconeguts experts vinguts de tots els continents per tractar d’aspectes com ara la detecció del talent, les metodologies d’entrenament més avançades, l’avaluació del rendiment o les dinàmiques d’equip.

Al Comitè Científic del Complex Systems in Sport figura la companya col·legiada Dra. Carlota Torrents, així com el Dr. Francesc Cos. I està previst que faci la lectura de cloenda del congrés el Dr. Paco Seirul·lo, igualment col·legiat del COPLEFC. (06/09/2017)

 
Cartell del Congrés i Auditori del FC Barcelona on es durà a terme.
Share