Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Jocs de Barcelona, 25 anys PDF Imprimeix Correu electrònic

El COPLEFC, que s’ha sumat als actes commemoratius, convida els col·legiats a recordar les vivències d’aquell esdeveniment històric, incloent-hi els Jocs Paralímpics

Entre la inicial “À la ville de... Barcelona”, frase que declarava la Ciutat Comtal com a organitzadora dels Jocs, i la de cloenda com “Els millors Jocs de la història”, la cita olímpica va desfermar un cúmul de vivències inabastable, moltes de les quals no han quedat anotades en la història oficial d’aquell esdeveniment grandiós, complementat després amb els Jocs Paralímpics.

Per això el COPLEFC, a més de sumar-se i ser present a diversos actes dels que s’han anat organitzant des del mateix Ajuntament de Barcelona i el Museu Olímpic o el CAR, entre d’altres, proposa una Trobada Olímpica del COPLEFC'92, motiu per recordar i recollir l’experiència de la família col·legial.

Es tracta d’aportar unes experiències viscudes, les dels col·legiats i les col·legiades que durant aquelles jornades hi participaven com a esportistes, àrbitres o jutges, voluntaris o simplement fent d’espectadors. En qualsevol cas, tots sabem què fèiem en aquelles dates i com ho vam viure. Unes vivències intangibles, però de gran valor històric i col·lectiu.

Concretament, la proposta és recordar l’experiència personal per algun d’aquests mitjans: amb un text escrit o amb alguna foto i, fins i tot, amb la possibilitat de divulgar-ho a les xarxes socials per compartir-ho i crear una memòria compartida en 360º, la de la família col·legial del COPLEFC.

La recollida d’aquesta aportació tindrà el seu punt culminant el matí del diumenge 26 de novembre a Mollet del Vallès, seu de la competició de tir olímpic el 1992 i enguany Ciutat Europea de l’Esport 2017, en una trobada matinal del nostre col·lectiu que permetrà compartir en persona amb altres companys col·legiats i amb un marcat caràcter familiar el significat d’aquell estiu que va canviar la història de la ciutat i del país. (25/07/2017)


 

Share