Agenda

« < Setembre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
El món es divideix en dos: estudiants i professionals PDF Imprimeix Correu electrònic

El COPLEFC obre les portes als graduats per acompanyar-los i introduir-los en una nova etapa de la seva vida, la del món professional

El Col·legi col·labora molt estretament amb les facultats i centres que imparteixen el Grau en CAFiE, ja que són generadors de nous professionals, qualificats i aptes per a tots els reptes professionals que vulguin plantejar-se. En aquest procés, el COPLEFC esdevé un acompanyant privilegiat, perquè no solament informa i dona suport, sinó que orienta i ajuda. I tot això ho posa fàcil, amb una promoció en la quota d’inscripció i unes quotes trimestrals molt assequibles.

De fet, la campanya col·legial que es fa cada any és la culminació de una sèrie d’actuacions d’acostament als futurs professionals. Tots els centres universitaris organitzen cada curs en col·laboració amb el COPLEFC una sessió informativa sobre l’àmbit laboral, l’obligatorietat de col·legiació i els avantatges que proporciona el COPLEFC als col·legiats. És una tasca molt ben valorada per tots els centres i que serveix per sensibilitzar a favor d’un compromís professional que és el fonament últim del Col·legi.

Les xerrades informatives es fan cada any a totes les facultats i centres on s'imparteix el Grau en CAFiE (maig del 2017)

 

Complementàriament, el Col·legi es fa present amb algun membre de la Junta o el delegat territorial corresponent, als actes de graduació. I així mateix, l’esforç dels estudiants rep la consideració del nostre Col·legi mitjançant el premi al millor expedient de cada facultat.

 

Pere Manuel en un moment de la graduació a l'INEFC Barcelona (maig del 2017)

 

La Junta també assisteix als diversos actes de graduació, com ara la secretària Elisabeth Boloix al Tecnocampus de Mataró (maig del 2017)

 

Una campanya més visual

Enguany, però, la campanya està sent molt potent comunicativament parlant, ja que s’ha incorporat un cartell desplegable (roll up) del COPLEFC a tots els centres, com a element de presència física estàtica. Igualment s’ha editat un díptic personalitzat per a cada centre o facultat que remarca la divisió que suposa ser estudiant o professional, que es lliurarà a tots els recents graduats que vagin a buscar el seu resguard del títol.

El cartell desplegable suposa una presència permanent a les facultats

Els coordinadors i directors de les diverses universitats també han rebut un arxiu digital per reenviar a tots els integrants de la promoció del seu centre.

I més directament, aquest mateix butlletí electrònic s’ha tramès des del COPLEFC a tots els col·legiats, per si poden fer d’altaveu, i als assistents a les sessions informatives realitzades a cada universitat sobre la conveniència i els avantatges d’estar col·legiats al COPLEFC.

El Col·legi també té els seus reptes amb el conjunt de les noves promocions que surten de les diverses facultats, que no és altre que augmentar el percentatge de graduats convertits en col·legiats. Una dada que any rere any també va millorant.

En aquests moments es pot dir que la campanya funciona molt bé, o sigui que s’ha fet bona feina de conscienciació i de compromís amb el col·lectiu professional i la societat com a destinatària dels seus serveis d’activitats físiques i esportives.

Els tràmits, molt fàcils

Finalment, el procés de col·legiació, des de ja fa un temps, també s’ha convertit en un procediment més còmode, gràcies a la incorporació de les noves tecnologies. La línia empresa pel COPLEFC en aquest terreny és el de facilitar la màxima independència als candidats a ser nous col·legiats. És per a això que les seus del Col·legi, on també es poden fer els tràmits, bàsicament funcionen com a punts de suport en cas de dubtes.

(17/07/2017)

 
 
Share