Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Premi FIEP New Leaders PDF Imprimeix Correu electrònic

Xavier Santaella Oller, de la UVic, guanyador de la FIEP New Leaders 2017 a Catalunya

El programa FIEP New Leaders és una proposta implantada el 2015 per la FIEP Europe (federació de la qual formen part 25 membres de països europeus i el Marroc) per a la promoció de joves talents investigadors en els àmbits de l’educació física, l’activitat física i l’esport.

El dia 22 de març, a la seu del Col·legi a Barcelona, les quatre propostes seleccionades pels coordinadors del Màster de Secundària en Educació Física de les diverses universitats van defensar el projecte respectiu; d’aquests candidats s’havia d’elegir el representant FIEP New Leaders català, que presentarà el seu projecte davant la Comissió Científica de la Fédération Internationale d'Education Physique en el transcurs del 12è Congrés Europeu, que s’esdevindrà dels 13 al 16 de setembre de 2017 a Luxemburg.

L’acte va ser obert per Pere Manuel, president del COPLEFC, acompanyat dels integrants del jurat: Domingo Blázquez (INEFC de Barcelona), Lluís Almirall (COPLEFC), Gil Pla (UVic), Núria Nieto (Blanquerna URL) i Agustí Castillo (delegat nacional de la FIEP Catalunya), amb el suport d’Aroa Sancho i Àngels Pizà, pertanyents a la FIEP Catalunya.

Els universitaris que van prendre-hi part van ser:

Adrian Aguirre López (INEFC Barcelona), La autonomía en Educación Física. Una aproximación práctica a la autogestión, desde una visión crítica.
Dídac Bonet Llort (Blanquerna URL), El futur de l’Educació Física a les nostres mans.
Jose Daniel Prieto (INEFC Lleida), Diseño de un Plan de Convivencia contra el Acoso Escolar en los centros educativos.
Xavier Santaella Oller (UVic), Anàlisi de la influència als alumnes de l’aplicació d’una unitat didàctica d’aprenentatge cooperatiu amb les consideracions de la neuroeducació física a l’educació secundària.

I després de les deliberacions corresponents, el representant de Catalunya per al programa FIEP New Leaders serà... Xavier Santaella, mentre que els altres tres finalistes passaran a formar part del grup de treball FIEP New Leaders Catalunya.

L’acte va ser possibles gràcies a la col·laboració que mantenen la FIEP Catalunya i el COPLEFC; a més, cal esmentar que aquesta acció ha estat considerada per la Comissió d'Educació del Col·legi com un dels seus objectius estratègics del 2017. Igualment, la revista col·legial Docusport-La Revista recollirà el resum de cada projectes. (03/04/2017)

D'esquerra a dreta: Domingo Blázquez (INEFC Barcelona), Lluís Almirall (coordinador de la Comissió Educació del COPLEFC), Pere Manuel (president del COPLEFC), Augustí Castillo (delegat nacional de la FIEP Catalunya), Núria Nieto (Blanquerna-URL) i Gil Pla (UVic)
 

Share