Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Trobada històrica amb la Federació de Futbol PDF Imprimeix Correu electrònic

El COPLEFC també vol conèixer la realitat de les federacions i col·laborar-hi en els àmbits professionals que ho permetin

El dia 9 de març el Col·legi i la Federació Catalana de Futbol (FCF) van tenir el seu primer contacte en la història d’ambdues institucions; la trobada va tenir lloc a l’FCF. Obrint una nova etapa en les relacions entre el nostre col·lectiu amb el món federatiu, Andreu Subies, president de l’FCF, i Pere Manuel, president del COPLEFC, van mostrar una clara voluntat de col·laboració en temes compartits, com són la professionalitat i la capacitació dels tècnics, així com també per donar una resposta conjunta a amenaces en els àmbits formatius especialitzats.

Així, Pere Manuel (col. 8570), acompanyat de la vicepresidenta del Col·legi, Carmen Ercilla (col. 20263), i de la gerent, Alèxia Pérez (col. 10230), van exposar al president Subies el significat de la responsabilitat que recau en els presidents de les federacions en signar acreditacions professionals que permetin la inscripció de tècnics al ROPEC.

 

Per la seva part, Andreu Subies, juntament amb el director de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF, Israel López, i del director esportiu, Marc Vives, va mostrar la seva preocupació per la proliferació de centres privats amb el vistiplau del Departament d’Ensenyament. Tal com va recordar, uns centres que no sempre ofereixen una formació amb prou garanties de qualitat. Sobre aquest tema, el Col·legi es va mostrar plenament disposat a treballar conjuntament, ja el COPLEFC vol ser un garant per a la ciutadania d’una oferta professional de qualitat.

Finalment, Pere Manuel no va voler passar per alt el desig de traslladar al president de la Federació Catalana de Futbol la valoració positiva que per al COPLEFC mereix l’Escola de Tècnics de l’FCF, perquè s’ajusta als principis de qualitat professional que sempre ha defensat el Col·legi. (14/03/2017)

 


 

Share