Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Continua el diàleg amb els partits PDF Imprimeix Correu electrònic

El COPLEFC trasllada el missatge professional a Ciutadans-Partido de la Ciudadanía en una reunió al Parlament de Catalunya

El dia 1 de març Pere Manuel, com a president de la Junta del COPLEFC (col. 8570); Carmen Ercilla, vicepresidenta (col. 20263), i Sergio Lou, delegat territorial a Tarragona (col. 10844), es van entrevistar al Parlament de Catalunya amb el diputat Carlos Sánchez, del Grup Parlamentari de Ciutadans,  juntament amb altres col·laboradors del partit, Ángel Guillén i Ernesto, arran de les gestions fetes pel mateix Sergio Lou.

La trobada va servir per donar a conèixer el Col·legi a aquest partit polític, amb el qual fins ara no hi havia hagut oportunitat d’establir contacte, així com oferir els punts de vista del nostre col·lectiu, tal com s’està fent amb tot l’arc parlamentari català.

A més del coneixement personal i una presentació formal del COPLEFC, la reunió va permetre posar damunt la taula la Llei de les professions i la necessitat de tancar els períodes de pròrroga del seu caràcter sancionador, com un element necessari d’ordenació del sector amb la màxima professionalitat. Un altre tema sempre present en els contactes polítics afecta la consideració horària de l’Educació Física en l’àmbit docent, amb una voluntat d’ampliació horària de la matèria als centres docents.

Així mateix, Pere Manuel va tenir oportunitat de manifestar la tasca del Col·legi en benefici dels diversos àmbits professionals per mitjà de les comissions que s’han endegat i que comportaran una observació encara més especialitzada de la realitat professional. 

Finalment, es va assabentar el partit Ciutadans, que properament (per bé que encara sense data establerta) el COPLEFC tindrà una compareixença en seu parlamentària, concretament a la Comissió d’Afers Intstitucionals, que presideix precisament el diputat de Ciutadans Jean Castel Sucarrat.

Més enllà de la cordialitat de la trobada, cal destacar la bona recepció de les consideracions plantejades i la voluntat política d’involucrar-se en la millora del sector professional de l’activitat física i educatiu amb l’assignatura, i també, molt especialment, la sintonia a l’hora de poder estudiar un projecte pel qual es pogués desenvolupar una fórmula per assignar un preparador físic a cada comissaria per vetllar i dirigir el manteniment i la millora de la forma física dels agents. (08/03/2017)

 

 


 

Share