Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
El COPLEFC parla amb la Diputació PDF Imprimeix Correu electrònic

Jaume Salom, diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, facilitarà sinergies amb els ajuntaments

El 10 de febrer passat, Pere Manuel (col. 8570) com a president del COPLEFC, acompanyat de la secretària del Col·legi, es van reunir amb el diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Jaume Salom. La trobada va ser una més del seguit de contactes que des de la Junta s’estan duent a terme en una tasca divulgativa i de defensa de la professió per normalitzar la relació amb els actors polítics que tenen capacitat de decisió sobre el nostre camp professional.

Així doncs, a més d’una presentació formal i personal entre la nova Junta i el responsable polític d’Esports de l’organisme supramunicipal, es van donar a conèixer amb detall les característiques del Col·legi com a organització i les seves línies de treball empreses actualment. Així mateix, es va posar l’accent en un aspecte de fons molt significatiu com és la defensa i promoció del professional registrat, a fi d’aconseguir la màxima sintonia en aquesta tasca amb un organisme tan rellevant com la Diputació de Barcelona, que aplega un total de 311 municipis i més de 5,5 milions de ciutadans.

Buscar les sinergies per difondre el missatge col·legial és de gran rellevància per assolir objectius beneficiosos per al nostre col·lectiu, sens dubte protagonista a l’hora de facilitar una vida saludable a la societat.

En aquest sentit, un dels resultats més immediats va ser el compromís adoptat per Jaume Salom de fer pedagogia i difusió dels plantejaments del COPLEFC entre els ajuntaments agrupats a la Diputació. Aquests també seran assabentats que per a qualsevol dubte en la contractació de places de tècnic d’esport o qualsevol altre que tingui a veure amb el sector professional, el COPLEFC ha de ser institució de consulta i referència.

Aquesta sintonia i voluntat de col·laboració es concretarà en una agenda de treball entre el coordinador d’Esports de la Diputació i la gerent del Col·legi, que van rebre l’encàrrec d’elaborar aquesta estratègia de difusió i assessorament als ajuntaments.

 

 


 

Share