Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
La Secretaria General de l’Esport, amb el DEFC PDF Imprimeix Correu electrònic

Gerard Figueras ha manifestat el seu suport explícit a la iniciativa del COPLEFC de celebrar el DEFC a Catalunya

El 25 d’abril vinent se celebrarà el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC) per tot el país. Enguany és la segona vegada que el COPLEFC impulsa la iniciativa a Catalunya i l’objectiu és superar tant com sigui possible les xifres del 2016, i especialment poder donar a conèixer el que significa l’assignatura d’Educació Física a la societat i el seu caràcter d’impulsora d’un model saludable en els escolars i futurs ciutadans, a més de ser una reivindicació lúdica de la matèria i de la professió.

Per això és tan important comptar amb adhesions a la jornada. I la del secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, és un suport de gran valor, pel càrrec que ocupa i la capacitat de visualització al conjunt del país de l’alt nivell d’implicació entre les institucions.

A mesura que es vagin rebent noves adhesions al DEFC, s’aniran afegint al web específic que s’ha concebut per donar notícia de l’esdeveniment. Allà es podran conèixer les dades actualitzades d’escoles participants i del nombre d’alumnes, com també la distribució en el mapa de Catalunya. Així mateix, s’indica el procediment que s’ha de seguir per participar-hi i la possibilitat de guanyar un premi fotogràfic amb material esportiu per al centre educatiu.

Per a més informació sobre el DEFC, clica aquí.

Imatge identificativa de l'edició d'enguany.
 

Share