Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Pere Manuel, millor dirigent professional 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) premia diverses categories en la seva Nit del Dirigent

El dia 17 de febrer va tenir lloc el lliurament de guardons que cada any, en el marc de la Nit del Dirigent, l’ACDE atorga als millors dirigents de l’any precedent en les seves diverses modalitats de clubs, federacions i com a millor dirigent professional, després de la decisió obtinguda per votació dels seus socis i que enguany també ha recaigut en el nostre president, Pere Manuel (col. 8570).

L’entitat, nascuda el 1980 impulsada per Josep Lluís Vilaseca, vol ser una eina de coordinació dels dirigents en les seves pràctiques diàries, tot posant en comú experiències d’èxit en els àmbits respectius i així no deixar perdre les bones pràctiques davant de canvis directius en una entitat, per exemple. Igualment, l’associació vol posar en relleu la tasca d’un element cabdal per a la vitalitat de l’esport català, com és la de les persones encarregades de representar i organitzar la vida dels milers de clubs i de les diverses federacions existents al país.

El premi atorgat a Pere Manuel suposa el reconeixement a una tasca ben feta que està assolint visibilitat i implantació en la voluntat de situar el Col·legi, amb el seu màxim responsable, el president, com un agent rellevant i respectat al món de l’esport català.

A més a més, el premi constitueix un altre argument que certifica el desig d’un nou COPLEFC obert als col·legiats i a la societat.

L’acte, que va consistir en un sopar en un hotel cèntric de Barcelona, va aplegar un públic nombrós dels dirigents de l’esport català, tant de l’àmbit federatiu, com de clubs i de les administracions.

  

Pere Manuel, dret, compartint el premi amb els membres de Junta Beth Boloix i Xavier Hosta, i Alèxia Pérez, gerent del Col·legi

 


 

Share