Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Amb l’ajuda de l’associació Secot PDF Imprimeix Correu electrònic

El COPLEFC ha signat un conveni de col·laboració amb el Voluntariat Sènior d’Orientació Professional (Secot) per promoure l’emprenedoria i la creació d’empreses

El dia 31 de gener es va signar el conveni amb el col·lectiu de voluntaris sèniors en orientació professional de Barcelona, més conegut per l’acrònim Secot. Amb aquesta nova col·laboració, el COPLEFC pretén dotar el nostre col·lectiu d’una eina potent pel que fa a emprenedoria, d’acord amb els serveis que aquests voluntaris sèniors experts en gestió empresarial ofereixen.
L’acte es va dur a terme a la seu del Col·legi entre els màxims representants de cada part: Pere Manuel (col. 8570) i Francesc Turró, presidents respectivament de les dues entitats.

La Secot és una associació creada l’any 1989 que agrupa professionals de tots els sectors de l’economia i de totes les àrees de gestió que, havent finalitzat la seva dedicació professional, desitgen aportar la seva experiència de gestió empresarial en règim de voluntariat a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses amb pocs recursos per accedir a la consultoria comercial. Cal tenir en compte que l’associació Secot disposa del Certificat de Qualitat ISO 9001:2008 lliurat per l’organisme oficial AENOR i també el de la Fundación Lealtad sobre els principis de transparència i bones pràctiques. En resum, un conjunt de característiques plenament adequades per crear sinergies amb el COPLEFC en benefici de la creació d’empreses, des d’una perspectiva professionalitzada i amb l’experiència acumulada pels integrants de l’associació, tots sèniors assessors que ofereixen el seus serveis a títol voluntari i gratuït per als usuaris interessats.

Més concretament, entre altres activitats, la seva tasca suposa l’ajuda en plans d’empresa i viabilitat de projectes, anàlisi de les àrees de gestió de l’empresa o entitat, disposar d’un servei de continuïtat mitjançant tutories i, fins i tot, ajuts o finançament o bé mediació per aconseguir-ne. Un dels seus lemes és: “Si un emprenedor té una idea, ha de portar-la a terme”. I el COPLEFC vol contribuir a desenvolupar la veta professional i empresarial que suposa el sector de l’esport i l’activitat física entre el conjunt de col·legiats.

 

 

Share