Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Inici Serveis Responsabilitat Civil professional
Responsabilitat Civil PDF Imprimeix Correu electrònic

alt

Segons l'art. 11è de la llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport:

"Tots els que exerceixin alguna de les professions de l'esport han de disposar d'una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi la indemnització per danys a tercers"

Tots els col·legiats donats d′alta com a EXERCENTS (comprova la teva modalitat) i al corrent de les quotes col·legials, estan coberts per una Pòlissa de Responsabilitat Civil que els cobriria en cas de negligència professional.

L'actual pòlissa de RC del col·legi cobreix el següent:

"Responsabilitat que civil i legalment, fins als límits establerts, puguin exigir al Prenedor/Assegurat, Col·legiats i/o associats, integrats en el Col·legi prenedor de l'assegurança, per danys corporals i/o materials causats a tercers, en les seves persones o béns (coses o animals), a conseqüència de l'acompliment de les seves funcions professionals, tant en horari laboral, com fora d'ell, fins i tot en dies festius, en el ben entès que es trobin exercint la seva activitat com a professionals de les ciències de l'activitat física i de l'esport, considerant com a tals les competències de docència (primària i secundària), gestió, esport, preparació física, salut, oci i recreació. Així mateix, queda coberta la R.C. del prenedor com a organitzador i/o promotor d'exhibicions, cursos, excursions, conferències, visites i altres, així com per prestar serveis de socorrisme i salvament."

Queden incloses: Tècniques d'electroestimulació muscular, Osteopatia aplicada a la millora de la condició i la recuperació físicoesportiva, tècniques en massatge esportiu o activació muscular, realització de proves d'esforç, test de forma física, etc

"La cobertura de la pòlissa només empararà reclamacions formulades per fets ocorreguts a Espanya o a qualsevol país de l'àmbit de la Comunitat Econòmica Europea més Andorra que es tradueixin en responsabilitats cobertes per la pòlissa".

Summa Assegurada, 2.000.000€/sinistre i 6.000.000€/anualitat.

NOVETAT

L'actual pòlissa de Responsabilitat Civil del col·legi també inclou la RC SOCIETÀRIA d'aquelles societats unipersonals o formades pel 100% per col·legiats EXERCENTS al COPLEFC.

Aquesta nova cobertura permet que els col·legiats que tenen empresa no hagin de contractar una pòlissa de RC d'empresa extraordinària amb l'estalvi que això comporta.

  • Descarrega't el detall de les cobertures, clica aquí. 
Si necessites justificar davant d'alguna administració o empresa la cobertura d'aquesta pòlissa de RC sol·licita-ho a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , et farem un certificat conforme estàs col·legiat i que disposes d'una cobertura de RC professional/societària.

 

Protocol d'actuació RC, clica aquí.
 

Us recomanem que...

(23.05.17)

Share
 

DESTAQUEMBàner