Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Suport a la mediació, el diàleg i la conciliació PDF Imprimeix Correu electrònic

El COPLEFC s’adhereix a la proposta de creació d’una comissió independent per facilitar ponts de diàleg i entesa entre els governs d’Espanya i de Catalunya

Des de la tradicional expressió de Catalunya per vies pacífiques i consensuades, el nostre Col·legi també dona suport a la iniciativa sorgida des de la societat civil, concretament de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), juntament amb prop de quaranta col·legis professionals (fins ara), així com de totes les universitats catalanes, associacions empresarials, sindicats i entitats esportives, entre d’altres, a més d’una llista de persones a títol individual que s’adhereixen a aquesta voluntat. Si voleu, també podeu adherir-vos aquí.

Més concretament, la proposta té com a finalitat última:

• El restabliment del funcionament ordinari de les institucions d’autogovern de Catalunya, descartant per totes les parts cap decisió immediata sobre el model polític organitzatiu.

• Crear una atmosfera per aconseguir la normal convivència, amb el restabliment de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat a Catalunya a la situació anterior a les actuacions desplegades com a conseqüència de la convocatòria de l’1-O.

• El sotmetiment voluntari de les parts a un procés de resolució que es desplegui mitjançant una comissió independent de mediació, diàleg i conciliació.

Tal com expressa la proposta, des del COPLEFC compartim que aquesta pot ser una via escaient per assolir un acord de resolució del conflicte que permeti el cessament de l’actual clima de tensió i que garanteixi el manteniment d’un sistema de convivència i organització política, econòmica i social basats en la pau, el respecte, la tolerància, els drets i llibertats de tota la ciutadania. (06/10/2017)

 


 

Share