Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Amb l’ajuda de l’associació Secot

Correu electrònic Imprimeix PDF

El COPLEFC ha signat un conveni de col·laboració amb el Voluntariat Sènior d’Orientació Professional (Secot) per promoure l’emprenedoria i la creació d’empreses

El dia 31 de gener es va signar el conveni amb el col·lectiu de voluntaris sèniors en orientació professional de Barcelona, més conegut per l’acrònim Secot. Amb aquesta nova col·laboració, el COPLEFC pretén dotar el nostre col·lectiu d’una eina potent pel que fa a emprenedoria, d’acord amb els serveis que aquests voluntaris sèniors experts en gestió empresarial ofereixen.
L’acte es va dur a terme a la seu del Col·legi entre els màxims representants de cada part: Pere Manuel (col. 8570) i Francesc Turró, presidents respectivament de les dues entitats.(15/02/2017. Francesc Turró –esquerra– i Pere Manuel)


Share
 

Centres educatius, espais cardioprotegits

Correu electrònic Imprimeix PDF

La campanya organitzada a l’IES Rovira-Forns, de Santa Perpètua de Mogoda, l’ha convertit en espai cardioprotegit

La campanya impulsada pel company Cristian Vallvé (col. 13739) a l’IES Rovira- Forns (Sta. Perpètua de Mogoda, Vallès Occidental), ha permès que els alumnes i tota la comunitat educativa del centre actualment ja estiguin cardioprotegits. Es tracta d’una iniciativa molt ben valorada per totes les parts, a la qual ja s’ha adherit també l’IES Valldemossa de Barcelona i a la qual el COPLEFC dóna suport (14/02/2017)


Share
 

Les professions de l’esport a Espanya també es mouen

Correu electrònic Imprimeix PDF

La Junta del Consejo de COLEF es va reunir amb el nou secretari d’Estat per a l’Esport i amb representants de diversos partits polítics de les Corts

Una intensa agenda de treball durant el dia 30 de gener passat va incloure la reunió del president del Consejo de COLEF, Vicente Gambau (col. 8916), i el vicepresident, Pere Manuel (president del COPLEFC i col. 8570), amb el nou secretari d’Estat per a l’Esport, José Ramón Lete; i posteriorment també van tenir com a interlocutors a la seu de les Corts espanyoles els representants dels partits Ciudadanos i del grup parlamentari de Podemos i les seves confluències. Prèviament, el màxim representant dels col·legis professionals de l’Estat s’havia reunit amb membres del Partit Socialista Espanyol.  (14/02/2017. D'esquerra a dreta: Pere Manuel, José Ramón Lete i Vicente Gambau)


Share
 

El DEFC 2017, més a prop

Correu electrònic Imprimeix PDF

El 25 d’abril, la festa del Dia de l’Educació Física al Carrer vol ocupar molts carrers i places, i alhora reivindicar el professional i més hores de l’assignatura

Un dels principals objectius de la jornada és posar de manifest la importància de més dedicació horària de l’assignatura d’Educació Física en el currículum educatiu. Una proposta educativa i saludable que s’ajusta al criteri d’un necessari increment d’activitat física de la població proposat pel Ministeri de Sanitat, el Parlament Europeu i l’Organització Mundial per a la Salut.
Amb la iniciativa també es pretén mostrar la realitat d’una Educació Física més actual, caracteritzada pel seus components d’integració, capacitat de variació i amb una pràctica rigorosa, però atractiva i divertida. (10/02/2017)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner