Agenda

« < Agost 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Pacte Nacional per a l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya

Correu electrònic Imprimeix PDF

Per un nou model de governança de l’esport

Durant els propers mesos d’abril i maig hi ha l’oportunitat de participar i fer sentir la veu professional en el marc dels actes de difusió i diàleg per disposar d’un nou model de governança de l’esport català impulsat pel Govern de Catalunya, liderat especialment pel secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i que quedarà recollit en el Pacte Nacional per a l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya, document que després serà presentat al Parlament de Catalunya per convertir-se en la nova Llei de l’activitat física i l’esport de Catalunya.  (28/03/2017)


Share
 

El DEFC 2017 ja té manifest

Correu electrònic Imprimeix PDF

Com a novetat, aquesta edició es llegirà un manifest a favor d’una Educació Física per a la vida

El proper 25 d’abril, a totes les classes d’Educació Física que es duran a terme arreu del territori davant la ciutadania per mostrar-ne un exemple, juntament amb els avantatges que comporta el model de vida saludable que en deriva, es llegirà un manifest, ja sigui per donar inici a l’acte o bé com a cloenda.
El text posa en paraules l’esperit de l’activitat, que és la difusió dels continguts habituals de la matèria en l’àmbit educatiu, com també els valors que aporta l’assignatura a l’alumnat. (15/03/2017)

Share
 

Trobada històrica amb la Federació de Futbol

Correu electrònic Imprimeix PDF

El COPLEFC també vol conèixer la realitat de les federacions i col·laborar-hi en els àmbits professionals que ho permetin

El dia 9 de març el Col·legi i la Federació Catalana de Futbol (FCF) van tenir el seu primer contacte en la història d’ambdues institucions; la trobada va tenir lloc a l’FCF. Obrint una nova etapa en les relacions entre el nostre col·lectiu amb el món federatiu, Andreu Subies, president de l’FCF, i Pere Manuel, president del COPLEFC, van mostrar una clara voluntat de col·laboració en temes compartits, com són la professionalitat i la capacitació dels tècnics, així com també per donar una resposta conjunta a amenaces en els àmbits formatius especialitzats. (14/03/2017)


Share
 

Continua el diàleg amb els partits

Correu electrònic Imprimeix PDF

El COPLEFC trasllada el missatge professional a Ciutadans-Partido de la Ciudadanía en una reunió al Parlament de Catalunya

El dia 1 de març Pere Manuel, com a president de la Junta del COPLEFC (col. 8570); Carmen Ercilla, vicepresidenta (col. 20263), i Sergio Lou, delegat territorial a Tarragona (col. 10844), es van entrevistar al Parlament de Catalunya amb el diputat Carlos Sánchez, del Grup Parlamentari de Ciutadans, juntament amb altres col·laboradors del partit, Ángel Guillén i Ernesto, arran de les gestions fetes pel mateix Sergio Lou.
La trobada va servir per donar a conèixer el Col·legi a aquest partit polític, amb el qual fins ara no hi havia hagut oportunitat d’establir contacte, així com oferir els punts de vista del nostre col·lectiu, tal com s’està fent amb tot l’arc parlamentari català. (08/03/2017) (De dreta a esquerra: Carlos Sánchez, Pere Manuel, Carmen Ercilla, Sergio Lou i un membre de Ciutadans)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner