Agenda

« < Agost 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

El DEFC, encara (fins al 31 de maig)

Correu electrònic Imprimeix PDF

A Mataró, el proper dia 9 de maig, un total de 20 escoles de primària també celebraran el Dia de l'Educació Física al Carrer

El DEFC encara continua viu. Alguns centres que per motius diversos no van poder sortir al carrer el 25 d’abril passat, van fent la seva activitat pública en alguna altra data, com és el cas d’un conjunt de vint d’escoles de primària de Mataró.

De fet, fins al dia 31 de maig era prevista la possibilitat de viure el DEFC, en previsió de mal temps. Aquesta data final servirà també per tancar el Concurs del DEFC. Participar-hi també és molt senzill.   (05/03/2017)


Share
 

El Dia de l’Educació Física al Carrer 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

El 25 d'abril, moltes places i carrers de tot el país es van omplir d’Educació Física

En una jornada festiva, l’assignatura d’Educació Física ha mostrat la seva realitat quotidiana, tot posant en relleu els valors i la capacitat de socialització que la caracteritzen, sempre seguint una pràctica rigorosa i alhora variada, atractiva i divertida, promoguda pels professors d’Educació Física, professionals universitaris que agrupa el COPLEFC. Complementàriament, tots els actes duts a terme han servit per sensibilitzar la població perquè practiqui o incrementi el seu volum d’activitat física, pels beneficis que comporta per a la salut individual i col·lectiva.  (26/04/2017)


Share
 

Col·laboració pendent entre SGE, UFEC i COPLEFC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Ahir, 11 d’abril, era prevista una reunió decisiva per al consens sobre la modificació de la Llei 7/2015 que afecta la Llei de l’exercici de les professions

Malgrat els treballs previs sobre un tema tan sensible per al COPLEFC com és la modificació de la Llei 7/2015, de modificació de la Llei 3/2008, de l’exercici de les professions de l’esport a Catalunya, poc abans de la reunió es va comunicar que aquesta havia quedat novament desconvocada, i de moment no hi ha data prevista.  (12/04/2017) (visita de la Junta del COPLEFC al secretari general Gerard Figueras a Esplugues de Llobregat, 08/11/16).


Share
 

“Gent activa, gent feliç”

Correu electrònic Imprimeix PDF

El Dia Mundial de l’Activitat Física promou la salut i el benestar mitjançant l’activitat física

Avui, dia 6 d’abril, se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), que enguany arriba a la vuitena edició. Iniciat per l’associació Agita Mundo i l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la Generalitat, mitjançant el Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) també hi dona suport. Per conèixer els materials disponibles, idear propostes per participar-hi, així com registrar-se i deixar-ne constància, podeu visitar el web sobre el DMAF (06/04/2017)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner