Agenda

« < Juny 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

La Secretaria General de l’Esport, amb el DEFC

Correu electrònic Imprimeix PDF

Gerard Figueras ha manifestat el seu suport explícit a la iniciativa del COPLEFC de celebrar el DEFC a Catalunya

El 25 d’abril vinent se celebrarà el Dia de l’Educació Física al Carrer (DEFC) per tot el país. Enguany és la segona vegada que el COPLEFC impulsa la iniciativa a Catalunya i l’objectiu és superar tant com sigui possible les xifres del 2016, i especialment poder donar a conèixer el que significa l’assignatura d’Educació Física a la societat i el seu caràcter d’impulsora d’un model saludable en els escolars i futurs ciutadans, a més de ser una reivindicació lúdica de la matèria i de la professió.  (23/02/2017)


Share
 

Pere Manuel, millor dirigent professional 2016

Correu electrònic Imprimeix PDF

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) premia diverses categories en la seva Nit del Dirigent

El dia 17 de febrer va tenir lloc el lliurament de guardons que cada any, en el marc de la Nit del Dirigent, l’ACDE atorga als millors dirigents de l’any precedent en les seves diverses modalitats de clubs, federacions i com a millor dirigent professional, després de la decisió obtinguda per votació dels seus socis i que enguany també ha recaigut en el nostre president, Pere Manuel (col. 8570).  (21/02/2017)


Share
 

Acreditació professional de socorrisme aquàtic. NOVETAT!

Correu electrònic Imprimeix PDF

Es pot obtenir l’acceptació del tràmit a l’àrea privada del nou web del Col·legi

El COPLEFC ha treballat per fer efectiu el nou web col·legial que facilita l’acceptació del tràmit de sol·licitud d’acreditació professional de socorrisme aquàtic. Es tracta d’una eina per resoldre una demanda que afecta un conjunt molt important del col·lectiu.
Aquest document d’acceptació del tràmit té una gran transcendència professional per als que han de presentar-lo a la feina, arran de l’obligació establerta per la Llei 7/2015. (17/02/2016)


Share
 

Amb l’ajuda de l’associació Secot

Correu electrònic Imprimeix PDF

El COPLEFC ha signat un conveni de col·laboració amb el Voluntariat Sènior d’Orientació Professional (Secot) per promoure l’emprenedoria i la creació d’empreses

El dia 31 de gener es va signar el conveni amb el col·lectiu de voluntaris sèniors en orientació professional de Barcelona, més conegut per l’acrònim Secot. Amb aquesta nova col·laboració, el COPLEFC pretén dotar el nostre col·lectiu d’una eina potent pel que fa a emprenedoria, d’acord amb els serveis que aquests voluntaris sèniors experts en gestió empresarial ofereixen.
L’acte es va dur a terme a la seu del Col·legi entre els màxims representants de cada part: Pere Manuel (col. 8570) i Francesc Turró, presidents respectivament de les dues entitats.(15/02/2017. Francesc Turró –esquerra– i Pere Manuel)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner