Agenda

« < Octubre 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

La feina des dels territoris. Tarragona

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant el primer semestre la Delegació de Tarragona ha participat en una vintena d’actes de molt diversa índole

Reunions amb agents importants de Tarragona, com el Consell Esportiu, organitzadors d’actes esportius rellevants: Smartperformance Weekend; presència en actes polítics assenyalats, com el de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros amb el futur de la ciutat com a tema, o del secretari d’Estat per a l’Esport... Igualment, participació i divulgació d’actes com ara el DEFC o la Caminada del DMAF, o bé el Pacte Nacional de l’Activitat Física i de l’Esport han estat algunes de les activitats que han servit per dinamitzar la Delegació del Col·legi a Tarragona.  (11/07/2017)


Share
 

Més de 600 ofertes de feina

Correu electrònic Imprimeix PDF

Fem un primer balanç, ara que ja transcorregut la primera part de l’any, del que ha estat la Borsa de Treball, un dels serveis del COPLEFC

La nostra Borsa de Treball és una de les eines més consultades pel col·lectiu. I per al Col·legi esdevé una manera d’acompanyar els nous col·legiats en la seva inserció laboral, però sense oblidar els companys que per alguna raó estiguin vivint una situació de desocupació no volguda. És una manera de demostrar el compromís amb el col·lectiu. Com és lògic, la responsabilitat del Col·legi és disposar d’una Borsa de Treball actualitzada, de funcionament àgil i que intenti respondre al màxim les expectatives laborals del nostre col·lectiu. Així entenem l’eficiència en aquest servei. (10/07/2017)


Share
 

PG Equipament Esportiu lliura el premi del Concurs Fotogràfic DEFC 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

El COPLEFC té un conveni de col·laboració amb PG per oferir assessorament i distribució de material i subministraments esportius

Un dels serveis que té delegat el Col·legi, per les seves pròpies característiques, fa referència al material que es necessita als equipaments esportius i per a la pràctica d’activitat física i esportiva. Ja fa més de dotze anys que PG Equipament Esportiu, empresa del nostre company Marc Perpiñá (col. 9439), és l’encarregada d’oferir directament als col·legiats interessats l’assessorament i els subministraments d’equipament esportiu necessaris, d’acord amb les finalitats generades als espais esportius on treballa el nostre col·lectiu.  (03/07/2017)


Share
 

#COPLEFC, més de 1.000 seguidors

Correu electrònic Imprimeix PDF

El nostre compte de Twitter es va posar en marxa a l’Assemblea de l’any passat a Lleida

Després de la primera piulada: “El COPLEFC ja és 2.0”, efectuada per Pere Manuel, com a president, fruit del resultat d’una votació efectuada a la reunió de la mateixa Assemblea que es va fer a Lleida el 2016, ara hem d’anunciar que ja tenim més de 1.000 seguidors.

Una dada que anirà creixent, no en tenim cap dubte, per les seves pròpies capacitats comunicatives i de cohesió. (27/06/2017)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner