Agenda

« < Juny 2017 > »
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Col·laboradors institucionals

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Universitat de BarcelonaUniversitat de Ramon LlullDepartament d'EducacióSecretaria general de l'esportMuseu Olímpic i de l'Esport de BarcelonaINEFDiputació de BarcelonaUniversitat Pompeu FabraUniversitat de GironaUniversitat de VicUniversitat de LleidaInefc

Banners

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

La foto més votada del DEFC 2017

Correu electrònic Imprimeix PDF

Lluita en equip per retornar la pilota ha resultat la fotografia guanyadora del Concurs Fotogràfic del DEFC 2017

Captada i pujada a l’apartat corresponent del web www.defc.cat pel Col·legi La Presentació, de Reus, aquest centre educatiu rebrà un lot de material esportiu per valor de 250 euros, facilitat per l’empresa PS Equipament Esportiu, patrocinadora del Concurs. D’un total de vots emesos que han superat els 17.200, Lluita en equip per retornar la pilota va obtenir 1.900 vots, que l’han convertit en la imatge guanyadora.  (25/05/2017) (Lluita en equip per retornar la pilota, del Col·legi La Presentació, guanyadora del Concurs Fotogràfic DEFC 2017)


Share
 

Ja s’acosten les 3 hores d’EF...

Correu electrònic Imprimeix PDF

El 9 de maig el secretari d’Estat del Ministeri d’Educació va anunciar al Congrés que Ceuta i Melilla implantaran el curs vinent les 3 hores d’Educació Física setmanals

Aquesta aplicació del Ministeri en aquelles ciutats, únics territoris on té competència educativa, s’aplicarà a les escoles de primària, i la voluntat és que serveixi de model perquè les comunitats autònomes puguin igualment aplicar-ho. Sens dubte, es tracta d’una bona notícia, que sintonitza amb la proposta que està elaborant la Comissió d’Educació del nostre Col·legi d’increment d’hores lectives en el currículum escolar, una proposta que es té la voluntat de presentar-la a les nostres autoritats educatives.  (11/05/2017) (Secretari d'Estat del Ministeri d'Educació, Marcial Marín · El Mundo)


Share
 

Per al futur de l’esport català, fase 3

Correu electrònic Imprimeix PDF

Durant tot el mes de maig es durà a terme el procés participatiu per assolir el Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport

Un cop tancada la fase territorial del procés participatiu, ara és el moment d’interpel·lar els diversos implicats per sectors especialitzats, a fi d’assolir el màxim de consens, signar el Pacte Nacional de l’Activitat Física i l’Esport i, així, poder proposar al Parlament un Avantprojecte de Llei de l’activitat física i de l’esport.
Es tracta d’una oportunitat que cal aprofitar per fer sentir la nostra veu experta i professional en els diversos àmbits previstos. Fem que aquest nou pilar del nostre país reculli també les aportacions dels professionals de l’activitat física i l’esport. Aquests debats són oberts i es treballarà en petits grups que tractaran cadascun dels àmbits del nou model de governança. Les conclusions de cadascun dels debats es recolliran en un document i s’inclouran a les bases proposades pel Govern. (08/05/2017)


Share
 

El DEFC, encara (fins al 31 de maig)

Correu electrònic Imprimeix PDF

A Mataró, el proper dia 9 de maig, un total de 20 escoles de primària també celebraran el Dia de l'Educació Física al Carrer

El DEFC encara continua viu. Alguns centres que per motius diversos no van poder sortir al carrer el 25 d’abril passat, van fent la seva activitat pública en alguna altra data, com és el cas d’un conjunt de vint d’escoles de primària de Mataró.

De fet, fins al dia 31 de maig era prevista la possibilitat de viure el DEFC, en previsió de mal temps. Aquesta data final servirà també per tancar el Concurs del DEFC. Participar-hi també és molt senzill.   (05/03/2017)


Share
 
Més articles...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

DESTAQUEMBàner