FUNDACIÓ BARCELONA OLÍMPICA

alt

PROGRAMA EDUCATIU DEL MOE

L’Àrea de Serveis Pedagògics del museu ofereix, tot l’any, activitats adreçades als grups dels centres escolars. Des d’Educació Infantil fins al Batxillerat, el programa educatiu del museu es proposa endinsar els nois i noies en la història de l’esport i l’olimpisme, i fer-los reviure la màgia dels Jocs de Barcelona’92.

  • VISITA LLIURE + PREPARA’T: La visita lliure al museu es pot complementar amb el ‘Prepara’t!’, el joc de preguntes que farà explorar als nois i noies tots els racons del museu.
  • SESSIÓ D’INICIACIÓ A L’OLIMPISME: Introducció als orígens i l’evolució dels Jocs Olímpics a través d’imatges, vídeos i la implicació activa dels participants! Diversos nivells, des de P-3 fins a 2n de batxillerat.
  • VISITA GUIADA A LES INSTAL·LACIONS OLÍMPIQUES: Visita explicativa a l’interior de l’Estadi Olímpic i/o el Palau Sant Jordi, de la mà d’un/a dels nostres guies! Aquesta activitat inclou la visita al museu.
  • TREBALL DE SÍNTESI: EDUCACIÓ OLÍMPICA: Dossier d’activitats adaptat al currículum acadèmic de l’ESO (1r, 2n i 3r) i jornada de treball al museu conduïda per un pedagog. NOVETAT
  • ELS ESTIUS DEL MUSEU: Els estius al museu són esport, cinema i diversió! Aquesta activitat inclou una sessió de cinema esportiu (amb les darreres pel·lícules del BCN Sports Film Festival), la visita lliure al museu i un suc de fruites per a cada participant! Adreçada a casals d’estiu i campus escolars, els mesos de juny, juliol i setembre.
  • SESSIONS GRATUÏTES DE CINEMA ESPORTIU: Anualment, i en el marc del BCN Sports Film Festival, el museu programa sessions de cinema esportiu per a centres escolars. Les pel·lícules, de tots els gèneres (animació, ficció, documental...), tenen l’esport i els seus valors com a tema central. Es projecten diversos nivells de sessions adaptades a cada curs (Primària, ESO i Batxillerat).

 

Consulteu el ventall d’activitats del museu per a escoles i centres educatius: des de visites guiades al museu i les instal·lacions olímpiques fins a sessions de cinema esportiu... per a totes les edats!

alt

 

Informació i reserves: Diana Argelich

E-mail: dargelich@fbolimpica.es
Tel. 93 426 06 60 

(16.07.2014)