COPLEFC Aula - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

COPLEFC Aula

coplefc aula.png (744 KB)

El COPLEFC, amb la finalitat de fomentar el desenvolupament professional continuat dels seus col·legiats i associats, ha creat el COPLEFC Aula.

El COPLEFC Aula és un espai d’actualització i desenvolupament professional dirigit a tots aquells que estiguin interessats a millorar la seva formació i les seves competències professionals. En aquest sentit, les activitats, les accions i els cursos proposats oferiran un ventall atractiu, variat i de qualitat sobre temes dels nostres cinc àmbits professionals:

  • educació
  • gestió i economia de l’esport
  • activitat física i salut
  • activitat i turisme al medi natural
  • esport i rendiment.

 

Atenent a les demandes dels col·legiats/associats, el COPLEFC Aula oferirà propostes a tot el territori català, ja sigui en format presencial, semipresencial o online. Les accions formatives en format semipresencial o online es ralitzaran a través de la plataforma Webinar del COPLEFC. On es visulaitzen en diferit els videos i s'accedeix a la documentació relacionada.

El COPLEFC Aula acollirà propostes i iniciatives formatives dels propis col·legiats i associats. D’aquesta manera es crea un nou servei al col·legiat/associat de divulgació de la seva activitat professional com a docent.

 

INSCRIPCIÓ 2019 TANCADA

Calendari COPLEFC Aula