Agenda - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Agenda institucional

CURS DE MONITOR/A D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU

03/05/2019 - Consell Esportiu del Tarragonès - Consell Esportiu del Tarragonès

Educació Tarragona Catalunya

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb l'autorització de l'ESCOLA CATALANA DE L'ESPORT convoca un nou CURS DE MONITOR/A D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIUamb els seus quatre blocs preceptius, que donem accés a que el titulats en aquesta formació pudin donar-se d'alta al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L'ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC).

 

Aquest registre habilitat a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d'activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA's, ajuntaments i patronats municipals d'esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

 
La formació, va des del 3 de maig al 29 de juny de 2019. El període d'inscripció finalitza el dimarts 30 d'abril.

La inscripció és pot fer de tot el curs complet (4 blocs) o també de manera parcial, en el cas dels 3 primers blocs.

La intenció del CET és continuar convocant periòdicament aquest curs (proper previst al 1r trimestre del curs 19/20).

 

La corresponent convocatòria, el full d'inscripció i documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la seva distribució horària, ho teniu a la vostra disponibilitat a:https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/ 


CARTELL CURS MONITOR-A ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ ÀMBIT POLIESPORTIU II - MAIG-JUNY.jpg (638 KB)