af-turisme-medi-natural-2 Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Concurs Fotogràfic COPLEFC 2020, el veredicte

Ja tenim fotografia guanyadora: El Delfín, Rodellar (a Osca), de la companya Belén Aznar Barrera (col. 5830)

Una edició més, i ja en van vint-i-dues, el Concurs posa en relleu fotogràficament valors i emocions de la pràctica de l'activitat física i l'esport en qualsevol de les seves manifestacions. En aquesta ocasió el medi natural hi és ben protagonista, potser com a expressió de la necessitat que tenim d'estar-hi en contacte i com a contrapès respecte de la situació de pandèmia i confinament que ha afectat (i encara altera) la societat i la vida en comú.

Segons les bases del Concurs Fotogràfic 2020, i després d'haver-se efectuat la votació popular de totes les fotografies, la Junta de Govern va resoldre en acord telemàtic del 20 de novembre de 2020, com a fotografia guanyadora del XXIIè Concurs fotogràfic, la de la col·legiada Belén Aznar Barrera, titulada El Delfín, Rodellar.

A causa de la renúncia expressa de la guanyadora, notificada per correu electrònic en data 06/02/2021, la Comissió Directiva ha acordat designar com a guanyadora la segona fotografia més votada:  Fem camí junts, de Cristina Caballero Nogales (col. 56868). El lliurament de l'import del Premi es durà a terme en el marc de la propera Assemblea General 2021.

Com és costum des del 2018, el Concurs incorpora una votació popular entre els col·legiats i associats per seleccionar les deu fotografies finalistes, de les quals la Junta acaba decidint la guanyadora. Aquestes altres fotografies es poden contemplar, com si es tractés d'una exposició anual, a l'apartat corresponent del web (enllaç). Igualment, és un agraïment als participants, que des del COPLEFC sempre es vol fer extensiu així mateix a tots els participants, pel que suposa de col·laboració i implicació en una tasca compartida que es va fent gran amb cada nova edició.

El guardó és previst que sigui lliurat en el marc de la propera reunió de l'Assemblea General del Col·legi, amb la voluntat de compartir i expressar el reconeixement del col·lectiu a l'autora, que ens ha presentat una nova peça del mosaic infinit d'imatges que fa possible l'activitat física i l'esport. El premi consisteix en un xec de 400 euros, que la companya.

Ara només cal preparar-se per poder participar en la propera edició 2021 del Concurs Fotogràfic del COPLEFC.
Concurs2020-Guanyadora2-Fem cami? junts!.jpg (192 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.