Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Xerrada informativa: "Final del temps afegit"

23/10/2018

Barcelona

El COPLEFC ha organitzat, juntament amb l'ADECAF, l'ECE i l'INEFC una sessió informativa sobre el final de la moratòria de sancions administratives 

Moratoria-Xerrada_FinalTempsAfegit-001.jpg (86 KB)Aquest divendres, 26 d'octubre, a les 11.30 h tindrà lloc a l'INEFC Barcelona (Aula Magna) una sessió informativa sobre el final de la moratòria de sancions administratives previstes a la Llei 3/2008, de l'exercici de les professions de l'esport a Catalunya. En l'acte, obert a tot els professionals del sector, es donarà a conèixer la situació actual i quin seran els canvis que es produiran a partir del dia 1 de gener de 2019, en què entraran en vigor les sancions.

En l'acte participaran Gemma Vilaró, directora de l'Escola Catalana de l'Esport, organisme del qual depèn el Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC); Alèxia Pérez, gerent del COPLEFC, i Toni Brocal, president d'ADECAF, la patronal catalana de centres de fitnes.

Després de l'exposició s'aclariran els dubtes específics sobre l'estat actual de la Llei esmentada i els diversos requisits que comporta, així com la regulació que afecta els socorristes i la necessitat que tots els professionals estiguin inscrits al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC), tant si tenen una formació de caràcter acadèmic o bé producte de la formació continuada.

La finalitat d'aquest acte és evitar situacions imprevistes entre els professionals a partir de l'esmentada data, quan falten menys de 70 dies perquè entri en vigor. Per aquesta raó el COPLEFC ha habilitat una pàgina web informativa, que es pot visitar des d'aquí.

Per inscriure-s'hi, només cal enviar un correu electrònic a coplefc@cloplefc.cat