Actualitat - COPLEFC
Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Veredicte del Concurs Fotogràfic DEFC 2018

13/06/2018

Educació Catalunya

Després de les 10 fotografies finalistes per votació popular, el jurat va seleccionar la guanyadora

I la fotografia guanyadora és…

Alumnes de 4t d'ESO i de 4t d'EPRI fent volar la imaginació, del company Aleix Prims (col. 13370), en l'activitat organitzada per l'Escola Sagrats Cors de Torelló.

Properament PG Equipament Esportiu li farà lliurament del premi per a l'adquisició de material esportiu per al centre educatiu.

Per votació popular es van seleccionar deu imatges, que també seran difoses, i que recullen diversos aspectes de la festa que va suposar a tot Catalunya el DEFC 2018. A tots els participants que van presentar alguna fotografia, el jurat vol manifestar el seu agraïment, alhora que encoratja a participar-hi l'any vinent. Fem entre tots el mosaic fotogràfic del DEFC.
EscolaSagratsCors-Alumnesde4td'ESOide4td'EPRIfentVolarlaimaginació-Guanyadora.jpg (2.75 MB)Títol: Alumnes de 4t d'ESO i de 4t d'EPRI fent volar la imaginació
Autor: Aleix Prims Lloreda (col. 13370)
Centre educatiu: Escola Sagrats Cors de Torelló
Institut Ramon de la Torre - Disputa possessió disc volador durant un partit d'ultimate .jpg (1.15 MB) Col·legi Santa Maria de Blanes  - Jugant al llop a la platja de Blanes .jpg (2.22 MB)
IES Collblanc  - Panoràmica Dia de la EF al carrer 1 .jpg (34 KB)  IES Collblanc  - Dia de la EF al carrer 1 .jpg (34 KB)    
IES Collblanc  - Panoràmica Dia de la EF al carrer 2 .jpg (34 KB)  Institut Bitàcola  - #BITÀCOLAESMOU, un #DEFC per fomentar l'AF saludable i promoure els valors de l'esport. .jpg (2.66 MB)
INSTITUT PONS D'ICART  - Celebració del DEFC 2018 amb els alumnes de 1r de Batxillerat fent una figura d'acrosport .jpg (1.23 MB)  I.E.Sant Jordi - Caiguda lliure. .jpg (588 KB)
I.E.Sant Jordi  - Repte en suspensió .jpg (515 KB)
Fotografies finalistes per votació popular (per ordre de més a menys):
Institut Ramon de la Torre / Disputa possessió disc volador durant un partit d'ultimate / Votació: 2.748
Col·legi Santa Maria de Blanes (Manyanet Blanes) / Jugant al llop a la platja de Blanes / Votació: 2.575
IES Collblanc / Panoràmica Dia de l'EF al Carrer / Votació: 715
IES Collblanc / Dia de l'EF al Carrer / Votació: 579
IES Collblanc / Panoràmica del Dia de l'EF al Carrer / Votació: 518
Institut Bitàcola / #BITÀCOLAESMOU, un #DEFC per fomentar l'AF saludable i promoure els valors de l'esport / Votació: 464
Institut Pons d'Icart / Celebració del DEFC 2018 amb els alumnes de 1r de Batxillerat fent una figura d'acrosport / Votació: 269
I.E. Sant Jordi / Caiguda lliure / Votació: 264
I.E. Sant Jordi / Repte en suspensió / Votació: 218