Logo COPLEFC INTRANET

Actualitat

Un nou soci per a l'emprenedoria

El COPLEFC ha signat conveni amb ASENCAT, associació de sèniors per a l'orientació del talent emprenedor

L'ASENCAT, associació creada el 2019, aplega professionals de tots els sectors de l'economia i de totes les àrees de gestió que després de la seva trajectòria professional aporten experiència i expertesa de gestió empresarial, en règim de voluntariat, a emprenedors, autònoms i petites empreses. Per aprofitar aquest bagatge el COPLEFC i l'ASENCAT han signat aquest mes d'abril un conveni de col·laboració que beneficiarà el conjunt de col·legiats i associats interessats en els seus serveis de consultoria.

L'assessorament és una peça important per al món laboral del present i del futur, especialment en un país com Catalunya, integrat molt majoritàriament per mitjanes, petites i microempreses. Per això des del COPLEFC es vol oferir en aquest camí professional vinculat a l'emprenedoria un entramat d'actors de suport. Concretament, les i els col·legiats i associats disposen d'assessorament en àmbits com ara el fiscal i laboral, de les assegurances, financer, jurídic, i del programa específic COPLEFC Emprèn, als quals resulta imprescindible sumar l'assessorament empresarial. Per això s'ha fet possible aquesta conveni amb l'ASENCAT, que a Barcelona té la seu a l'Edifici Cambra de Comerç de Barcelona, i amb una implantació territorial que consta de sis oficines més, distribuïdes pel Maresme, Osona, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, el Berguedà i amb servei unificat al Penedès-Garraf.

No cal dir que un projecte d'emprenedoria pot involucrar qualsevol dels àmbits professionals que aplega el COPLEFC: ja sigui educació, com esport i rendiment, l'activitat física i la salut, l'activitat física i el turisme actiu al medi natural, així com, igualment, l'àmbit de la gestió i l'economia de l'esport. Els nostres cinc àmbits són susceptibles de creació d'activitat econòmica, i el COPLEFC posa a l'abast un altre company de viatge, perquè aquest sigui un trajecte segur, fiable i de llarg recorregut.

Més informació de l'ASENCAT: enllaç.

Asencat-04.jpg (58 KB)

Newsletter

Subscriu-te per estar al dia de totes les nostres novetats.